Ευχαριστω παρα πολυ παιδια.Θ ετοιμαστω ψυχολογικα και θα ορμησω
Αλλαγη ρομ
- RedMi Note 3 Pro
-
-
παιδια τα καταφερα.εχω πια την China Developer(V6.4.1.4) και ξεκλειδωτο bootloader.Να βαλω τωρα αυτην
[GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM
και με ποιον οδηγο? -
εχω βρει καποιους οδηγους αλλα εχω μπερδευτει πια.Ενας οδηγος λεει να μπω σε twrp,ομως δεν μπορω να μπω.Μου εμφανιζεται στο κινητο μια εικονα του κινητου και με παραπεμπει να το συνδεσω στο pc.το κανω και τιποτα.αδιεξοδο.αυτη τη στιγμη απο το updater κατεβαζει την 6.8.18.Καμμια βοηθεια παιδια?
-
εχεις official rom με μάλλον locked bootloader... κάνε τον έλεγχο ξανά να δεις εάν είναι κλειδωμένος.
-
κι ομως ειναι ξεκλειδωτος
-
sorry αυτη ειναι η φωτο
-
ποιον οδηγο ακολουθεις? αν εχεις περασει την china dev και ξεκλειδωσες και bootloader τοτε ακολουθα οτι λεει εδω για να περασεις την ελληνικη ρομ που θελεις
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Διαβασε πρωτα καλα τον οδηγο κι οτι θελεις εδω ειμαστε. -
-
δυστυχως εχω προβλημα.αφου δεν εβρισκα βοηθεια και δεν μπορουσα με τιποτα να μπω στο twrp,εχοντας ξεμεινει με την beta,με το miflash εβαλα μια αλλη rom ,την
kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953b19e080.tgzη οποια μμπηκε ομως στο σεταρισμα δεν βρισκει ουτε wifi ουτε sim card για να προχωρησει,ετσι δεν εχω τηλ.To mail μου ειναι [email protected] για οποιον θελει να με βοηθησει να επικοινωνησουμε να του το δωσω γαι φτιαξιμο,με το αζημιωτο παντα.Ευχαριστω παιδια -
Ο/H aaethel έγραψε:
δυστυχως εχω προβλημα.αφου δεν εβρισκα βοηθεια και δεν μπορουσα με τιποτα να μπω στο twrp,εχοντας ξεμεινει με την beta,με το miflash εβαλα μια αλλη rom ,
Μην αγχώνεσαι.. -
-
your device is assosiated withan existing MI account.Connectto the network to verifythe device.Μετα απο λιγο αφου δεν βρισκει δικτυο λεει cant get valid ID
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0