Μολις ηρθε και το δικο μου σε ασπρο. Περιμενω να κατεβει η ενημερωση για να περασω το στορ.
Νεο μέλος (redmi note 4)
-
-
Whatever Can Be Done, Will Be Done
-
-
Ο/H ntafycrazywool έγραψε:
Στο Aliexpress έχει πολλά καταστήματα και σε ότι αφορα τα Xiaomi από σο ξέρω και τα 5-6 που τα πουλάνε είναι αξιόπιστα.
Λέγοντας αξιόπιστα όποσο έχω διαβάσει σε feedback τα αρνητικα ειναι γιατι ο ένας πληρωσε τελωνείο ενω είχε επιλέξει DHL, ο άλλος γιατί το τηλέφωνο έχει μονο κινέζικα κι αγγλικα ενω αυτός ήθελε ρώσικα, ένας άλλος γιατί άργησε να το στειλει, ένας άλλος γιατί δεν έχει play store κτλ.
Οι αγορές απο Κίνα θέλουν προσοχή όπως και να χει. Δεν βλέπεις το προιόν που αγοράζεις με φυσικη παρουσία. μια εικόνα βλέπεις στην οθόνη κι απφασίζεις να στείλεις χρήματα. Προσοχή λοιπόν είτε αφορά ebay κι aliexpress είτε κάποιο άλλο από τα "αξιόπιστα" eshop.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ο/H ntafycrazywool έγραψε:
Λέγοντας αξιόπιστα όποσο έχω διαβάσει σε feedback τα αρνητικα ειναι γιατι ο ένας πληρωσε τελωνείο ενω είχε επιλέξει DHL, ο άλλος γιατί το τηλέφωνο έχει μονο κινέζικα κι αγγλικα ενω αυτός ήθελε ρώσικα, ένας άλλος γιατί άργησε να το στειλει, ένας άλλος γιατί δεν έχει play store κτλ.
Οι αγορές απο Κίνα θέλουν προσοχή όπως και να χει. Δεν βλέπεις το προιόν που αγοράζεις με φυσικη παρουσία. μια εικόνα βλέπεις στην οθόνη κι απφασίζεις να στείλεις χρήματα. Προσοχή λοιπόν είτε αφορά ebay κι aliexpress είτε κάποιο άλλο από τα "αξιόπιστα" eshop.
Xiaomi Authorized store 389298.1%
το θεμα που εχω ομως τωρα ειναι αυτο με την custom ROM . αυτο που αναφερει κι ο NasDriver παραπανω...Whatever Can Be Done, Will Be Done -
Δεν υπάρχει λόγος άγχους.
Έχω ψωνίσει από αυτόν και δεν είχα κανέναν απολύτως πρόβλημα.
Του ζητάς σφραγισμένο τηλέφωνο από το εργοστάσιο και στο στέλνει.
Επίσης έχει και κουπονάκι αξίας 1-2$. Τσίμπα το κι αυτό.
Even dead i will fight. -
Φιλε @ntafycrazywool αν δεν το έχεις με το να σκαλιζεις τηλέφωνα και ούτε θες να μαθεις τότε μην αγορασεις xiaomi.
Τα xiaomi θέλουν χέρι, αλλιώς θα έχεις προβλήματα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδιά έχω μπερδευτεί λίγο εκτός από το απλό redmi note 4 το βγάζει και σε pro, prime αυτό βλέπω στο aliexpress.
-
Καλημέρα, δεν υπάρχει η έκδοση pro, αλλά και ούτε έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα βγει έκδοση pro...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συνήθως με το prime αναφέρονται στην έκδοση με παραπάνω ram και internal storage πχ 2/16 απλό, 3/32 primeYou may think you can fly - but you better not try
-
-
καλημέρα, θέλω να παραγγείλω για φίλο το Note 4 pro (Xiaomi Redmi Note 4 Pro 5.5inch FHD 2.5D Arc Screen MIUI 8 4G LTE Smartphone Helio X20 MT6797 Deca Core 3GB RAM 64GB ROM 13.0MP Touch ID 4100mAh Metal Body - Silver). Διάβασα παραπάνω ότι δεν έχει βγει το pro???? Να προτιμήσει το Note 3 pro, το 4, και εκεί που έχω χαθεί ξανά τι να επιλέξει official ή multilanguage rom?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα