1 xiaomi mi4w αναβαθμιση Σεπ 7th 2016, 5:35pm καλησπερα , εχω το xiaomi mi4w και εχω τη miui GTV 7.1 STABLE 7.1.3.0 και θελω να κανω την αναβαθμιση σε miui 8 . μπορει καποιος να με βοηθησει πως να το κανω? ευχαριστω
2 Σεπ 7th 2016, 5:50pm Θα κατεβάσεις μία Ελληνική Fastboot ROM, Stable ή Developer (όποια θέλεις εσύ) από ΕΔΩ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6037-FastBoot-ROM/#files Θα ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό, προσαρμόζοντας μόνο τα δικά σου αρχεία (FastBoot ROM) και όχι αυτών που αναφέρει ο οδηγός. => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Μετά θα μπορέσεις να κάνεις Update στην τελευταία Version Stable ή Developer MIUI V8 ROM. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
3 Σεπ 8th 2016, 8:54pm θελω να κατεβασω τη σωστη rom μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η σωστη rom gia to xiaomi mi4w ? Τώρα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ κατεβάζουμε την ΣΩΣΤΗ fastboot rom που θέλουμε να περάσουμε στο κινητό μας από το παρακάτω λινκ: Fastboot Rom για Xiaomi συσκευές Ψάχνουμε λοιπόν με μεγάλη προσοχή την σωστή rom για το κινητό μας και την βάζουμε να κατεβαίνει