@Gpat δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω .. Ισως η εταιρεία στα link που παραθέτεις προσφέρει κάτι εξειδικευμένο ..
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
γιωργο.... αυτο το αρχειο πως το flashαρεις? με sptools? η μεσω twrp? για δωσε οδηγιεςΟ/H BanditGR έγραψε:
Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη.
-
Καλησπέρα. Note 4 απο σημερα.
Επειδη δεν εχω eu πριζα..το εβαλα να φορτισει με τον ταχυφορτιστη του S6 μου. Αλλά δεν..Ενω ανάβει οτι φορτιζει..δεν ανεβαίνει καθόλου.
Edit: Αλλαξα το usb καλωδιο του φορτιστη κ εβαλα το δικο του κ τωρα αρχισε να ανεβαινει..Για να δουμε! -
δεν το flasharis, απλα το κανεις delete απο το zip της rom και βαζεις στη θεση του το md1rom.img (baseband version) που θες να δοκιμασεις και ξανα flasharis ολη τη romΟ/H varitimos84 έγραψε:
γιωργο.... αυτο το αρχειο πως το flashαρεις? με sptools? η μεσω twrp? για δωσε οδηγιεςΟ/H BanditGR έγραψε:
Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη.
-
-
@AsteriosRemvos
Θα κάνεις διπλό κλικ στην rom και θα διαγράψεις τον φάκελο super su
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@AsteriosRemvos
Θα κάνεις διπλό κλικ στην rom και θα διαγράψεις τον φάκελο super su
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέσω υπολογιστή έτσι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs νομίζω είμαι γαϊδούρι έχεις δίκαιο....Ευχαριστώ πολύ @spideman3 για τα φώτα σου
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Νά ρωτήσω κάτι είναι μια υπηρεσία "Documents 6.0" ο οποία χρειάζεται από κάποιες εφαρμογές, πάω νά τρέξω πχ Fx File explorer και μου λεει να την ενεργοποιήσω είναι παγωμένη, την ξεπαγώνω και στην επανεκκίνηση παγώνει πάλι.
Είναι φυσιολογικό αυτό?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα