Εως αδύνατον να ξεκλειδώσει με unofficial rom...Ο/H nikpoth έγραψε:
Το ότι κολλάει η διαδικασία ξεκλειδώματος στο 50% (couldn t verify device) φταίει που έχει η συσκευή unofficial rom?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Για ξεκλέιδωμα περνας μια οποιαδήποτε official.
Even dead i will fight. -
μαζι με τι δικό μου είναι, μόνο που εγώ θα το χω αύριο....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Mη με συγχίζεις ρε και το παστίτσιο ήταν λίγο.
πέρασμα official μπορώ να κάνω και απλά μεταφέροντας την rom στο τηλέφωνο και στην συνεχεια από τον updater τις συσκευής?
Η μονο με αυτόν τον οδηγό?
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool -
Ο/H demakhs έγραψε:
Στο geekbuying δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί αυτό που γράφεις, γιατί τους τα στέλνουν με την unofficial από το ...... εργοστάσιο....
Που να μπουν στη διαδικασία να περνάνε την official??
-
Ο/H nikpoth έγραψε:
Η μονο με αυτόν τον οδηγό?
-
Με το updater λογικά είσαι εντάξει εκτός κι αν έβαλαν δεινόσαυρους μέσα στη ΡΟΜ.
Πατάω να τρέχει την rom και δεν ξεκινα. Mou γράφει can't verify update package
Bootloader έχω ξεκλείδωτο από το μαγαζί.
Οποτε δεν υπάρχει άλλη λύση από το να ακολουθήσω τον οδηγό στο link πιο πίσω? -
Ο/H chryma έγραψε:
Καλημέρα, μου ήρθε μύνημα για ξεκλείδωμα του bootloade και είπα να ξεκινήσω να βάλω την ελληνική άλλα βλέπω ότι κυκλοφόρησε και GLOBAL STABLE ( MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ) .
1) Θα έχει ελληνικά? Πως την κάνω εγκατάσταση? αξίζει ή είναι καλύτερα η ελληνική?
2) Για να βάλω ελληνική πρέπει πρώτα να έχω china stable απ ότι έχω καταλάβει. Πρέπει να βάλω άλλη από αυτή που έχω τώρα? η μπορώ πάνω σε αυτή απευθείας?
Τελικά τι έκανες φίλτατε;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H nikpoth έγραψε:
Bootloader έχω ξεκλείδωτο από το μαγαζί.
Να κλειδώσεις γιατί είναι ξεκλειδωτος και δεν ξέρεις πως είναι ξεκλειδωτος, είναι ξεκλειδωτος κανονικα ή είναι ξεκλειδωτος ακανόνιστα??
Τον κλειδώνεις λοιπόν για να μην είναι ξεκλειδωτος κ τον ξεκλειδωνεις για να μην είναι κλειδωμενος.
Απλα τα πραγματα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα