Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Even dead i will fight. -
Καλησπέρα
Εγώ ποιά έκδοση έχω;Αποσυρμένη θυμάμαι ότι καπου διάβασα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι έχει αποσυρθεί. Σου βγάζει προβλήματα;
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ναι έχει αποσυρθεί. Σου βγάζει προβλήματα;
Όχι,τίποτα απολύτως μέχρι στιγμής.
Το μόνο μου παράπονο είναι σχετικά με την B20.Δεν πιάνει σχεδον πουθενά 4g με wind.Δοκίμασα και cosmote και είναι κομπλέ.
Κάποια στιγμή θα ήθελα να περάσω κάποια rom από τις δικές σας,αλλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμα.
Επίσης μετά από 8 χρόνια με κάμποσα iphone έχω καταενθουσιαστεί με την xiaiomi Δεν υπάρχει επιστροφή.Συντομα θα πάρω δεύτερο και θα δώσω αυτό στη γυναίκα.(χρειάζομαι οπωσδήποτε την b20 λόγω wind)
Για Β20, Redmi Note 3 SE, Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition, Redmi 3s, Mi Note 2... μεταξύ άλλων.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Για Β20, Redmi Note 3 SE, Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition, Redmi 3s, Mi Note 2... μεταξύ άλλων.
Μια τελευταία βοήθεια θα ήθελα αν και έχει χίλιους οδηγούς εδώ μέσα και ντρέπομαι που ρωτάω.Πως θα περάσω άλλη ρομ; (αυτή που έχετε)
Θα έχω προβλήματα στη λειτουργία του;
Θα πρέπει αρχικά να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, κατόπιν όταν πάρεις έγκριση να ξεκλειδώσεις, και στο τέλος να περάσεις την Ελληνική ΡΟΜ.
Ότι χρειάζεσαι υπάρχει στο δεύτερο λινκ της υπογραφής μου. -
Ο/H Action Man έγραψε:
Θα έχω προβλήματα στη λειτουργία του;
-
- Γεια χαρα σε ολους και χρονια πολλα!δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα με την συσκευη μεχρι στιγμης !θα παρει αναβαθμιση?ξερει κανεις?RMN4 από γερμανο !
- Γεια χαρα σε ολους και χρονια πολλα!δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα με την συσκευη μεχρι στιγμης !θα παρει αναβαθμιση?ξερει κανεις?RMN4 από γερμανο !
-
Ναι θα πάρει, official έχεις, η Ρομ που φοράς έχει αποσυρθεί όπως και η επόμενη και η μεθεπόμενη. Υπομονή, έχεις προβλήματα με αυτήν την Ρομ;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα