Εγω ρε παιδια με nikel και Q δεν εχω καθόλου data και δεν μιλάμε για επαρχία.Ο/H BanditGR έγραψε:
Δεν είναι απλά πιθανό αλλά και σίγουρο. Η Wind κάνει εκτεταμένη χρήση της B20 και επειδή το nikel δεν την έχει, παρατηρούνται θέματα κυρίως στην επαρχία.Ο/H NasDriver έγραψε:
Πολύ πιθανό να έχει να κάνει με την Band 20 των 800Mhz και αδύναμο σήμα της εταιρείας στην περιοχή σου όλες αυτές οι μεταβολές του σήματος![]()
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H anakondagr έγραψε:
Εγω ρε παιδια με nikel και Q δεν εχω καθόλου data και δεν μιλάμε για επαρχία.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ζήτα αντικατάσταση, δεν κατάλαβα εάν δεν μπορούν να το φτιάξουν να σου δώσουν άλλο, αλλιώς θα το έπερνες πολύ πιο φθηνά από Κίνα, δικό τους το πρόβλημα.
Τόνισέ τους το, για την εγγύηση το πήρες από εδώ.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H anakondagr έγραψε:
Εγω ρε παιδια με nikel και Q δεν εχω καθόλου data και δεν μιλάμε για επαρχία.
-
Παίδες έχω ένα θέμα με τη μπαταρία καταναλώνει πολύ μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιώ...δλδ κλείνω τα πάντα δεν τρέχει τπτ στο background και πέφτω για ύπνο εεε το πρωί που θα ξυπνήσω το βρίσκω μείον 20% τη μπαταρία! Καμία ιδέα;;
-
Το έχεις και συγχρονίζει αρχεία με micloud κλπ; ή έχεις ανοιχτά τα gps;
-
Τπτ από αυτά όλα κλειστά είναι...γι αυτό μου κάνει εντύπωση και με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας όλα αυτά!!
-
Wifi scanning και τέτοια τα έχεις επίσης κλειστά; Πια ρομ έχεις βάλει;
-
Όχι αυτό το είχα ενεργοποιημένο... μάλλον αυτό θα έφταιγε stable 8.0.4.0
-
Το πιο πιθανό τότε να ήταν αυτό, άστο το βράδυ και βλέπουμε.
-
Επειδη παιζω παιχνιδια στο κινητο και συγκεκριμενα ενα το mobile legends...μετα απο καποια φαση ζεσταίνεται και ριχνει fps...μπορουμε να κανκυμε κάτι γι'αυτό; Ακομη και οταν ζεσταίνεται να μην ρίχνει fps?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα