Το εχω προσπαθησει και με το +30 και χωρις το +30 με το number fixer και δεν ειδα διαφοραΟ/H BanditGR έγραψε:
Αυτές οι επαφές έχουν το +30 μπροστά στον αριθμό ?
Τωρα προσπαθω να ανεβασω τα screenshot απο το pc
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο εχω προσπαθησει και με το +30 και χωρις το +30 με το number fixer και δεν ειδα διαφοραΟ/H BanditGR έγραψε:
Αυτές οι επαφές έχουν το +30 μπροστά στον αριθμό ?
Ο μόνος σωστός τρόπος επαναφοράς είναι μέσω MAUI Meta ή SN Writer Tool, δηλαδή προφανώς αυτό που λες για μόνιμη επαναφορά (αν εννοείς ότι ακολούθησες κάποιον οδηγό). Θα χρειαστείς βεβαίως μια fastboot ROM με τα σωστά αρχεία (προφανώς την 7.5.18 καθώς εκεί άλλαξε το μόντεμ που δημιούργησε τα γνωστά θέματα). Αν θες να δούμε κάποιο συγκεκριμένο σφάλμα πάνω σε αυτό πολύ ευχαρίστως. Με MTK droid tools δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη, δεν έχω ακούσει ή δει κάτι σχετικό (χωρίς βεβαίως να το αποκλείω κιόλας).Ο/H george.var έγραψε:
καλησπερα,επειδη εδω και τρεις μερες εχω χασει τα imei απο το κινητο....μηπως ξερεις καποιος γιατι οταν χρεισημοποιω το mtk droid tools μου βγαζει προς στο τελος οτι χανεται η επικοινωνια και σταματαει???το εχει βγαλει σε κανεναν?ολα τα αλλα προγραμματα δεν δουλευουν σε μενα....αυτο που ειναι για μονιμη επαναφορα μου βγαζει οτι το md και κατι αλλο οτι dontmatch....πω εχω απελπιστει....αν το παω σε γερμανο θα μπορουν να μου το φτιαξουν???παιδια σορι που σας τα εχω πριξει αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω....
Κατεβασε το numberfix κ περασε το +30 μπροστα απο ολες τις επαφες σου...Τοτε θα στις βγαζει ολες κομπλε...Ο/H m_ps_ έγραψε:
Λοιπόν εδώ οπως επιτελους μπορείτε να δείτε η επαφη μου με όνομα Δημητρης Τσιμναδης μου έστειλε ενα μήνυμα. Όταν μπω μέσα στη συνομιλία για να διαβασω το μήνυμα επανω αριστερα δεν μου εμφανιζει το ονομα της επαφης αλλα μονο τον αριθμο λες και δεν την εχω αποθηκευμένη. Το ιδιο συμβαινει και οταν έρχεται το μηνυμα και εμφανίζεται η ειδοποίηση στη γραμμή κατάστασης και ειναι αρκετά σπαστικό γιατι δεν μπορω να καταλάβω ποιος μου έχει στείλει μήνυμα μεχρι να μπω να το διαβάσω
Στο δεύτερο screenshot υπάρχει το +30 μπροστά από το νούμερο;Ο/H m_ps_ έγραψε:
Λοιπόν εδώ οπως επιτελους μπορείτε να δείτε η επαφη μου με όνομα Δημητρης Τσιμναδης
Το έχω κανει 10 φορες μια το βαζω μια το βγαζω και διαφορά δεν ειδα καμια.Ο/H chrisnik έγραψε:
Κατεβασε το numberfix κ περασε το +30 μπροστα απο ολες τις επαφες σου...Τοτε θα στις βγαζει ολες κομπλε...Ο/H m_ps_ έγραψε:
Λοιπόν εδώ οπως επιτελους μπορείτε να δείτε η επαφη μου με όνομα Δημητρης Τσιμναδης μου έστειλε ενα μήνυμα. Όταν μπω μέσα στη συνομιλία για να διαβασω το μήνυμα επανω αριστερα δεν μου εμφανιζει το ονομα της επαφης αλλα μονο τον αριθμο λες και δεν την εχω αποθηκευμένη. Το ιδιο συμβαινει και οταν έρχεται το μηνυμα και εμφανίζεται η ειδοποίηση στη γραμμή κατάστασης και ειναι αρκετά σπαστικό γιατι δεν μπορω να καταλάβω ποιος μου έχει στείλει μήνυμα μεχρι να μπω να το διαβάσω
Οχι δεν υπαρχει. Οταν το βαλω με το number fixer φτιαχνει το θεμα σε αυτη την επαφη αλλα χαλαει αλλες!Ο/H Thracia έγραψε:
Στο δεύτερο screenshot υπάρχει το +30 μπροστά από το νούμερο;Ο/H m_ps_ έγραψε:
Λοιπόν εδώ οπως επιτελους μπορείτε να δείτε η επαφη μου με όνομα Δημητρης Τσιμναδης
Στις εφαρμογή επαφές πιες έχεις επιλεγμένες
Οι επαφες είναι από το gmailΟ/H m_ps_ έγραψε:
Νομιζω οτι εβγαλα μια ακρη. Για καποιο λογο το number fixer εβαζε το +30 σε 237 απο τις 247 επαφες που εχω.
Μας μενει το προβλημα με το sync