Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Ο/H BanditGR έγραψε:

Αυτές οι επαφές έχουν το +30 μπροστά στον αριθμό ?
      Το εχω προσπαθησει και με το +30 και χωρις το +30 με το number fixer και δεν ειδα διαφορα
      Τωρα προσπαθω να ανεβασω τα screenshot απο το pc
    • καλησπερα,επειδη εδω και τρεις μερες εχω χασει τα imei απο το κινητο....μηπως ξερεις καποιος γιατι οταν χρεισημοποιω το mtk droid tools μου βγαζει προς στο τελος οτι χανεται η επικοινωνια και σταματαει???το εχει βγαλει σε κανεναν?ολα τα αλλα προγραμματα δεν δουλευουν σε μενα....αυτο που ειναι για μονιμη επαναφορα μου βγαζει οτι το md και κατι αλλο οτι dontmatch....πω εχω απελπιστει....αν το παω σε γερμανο θα μπορουν να μου το φτιαξουν???παιδια σορι που σας τα εχω πριξει αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω....
    • Ο/H george.var έγραψε:

καλησπερα,επειδη εδω και τρεις μερες εχω χασει τα imei απο το κινητο....μηπως ξερεις καποιος γιατι οταν χρεισημοποιω το mtk droid tools μου βγαζει προς στο τελος οτι χανεται η επικοινωνια και σταματαει???το εχει βγαλει σε κανεναν?ολα τα αλλα προγραμματα δεν δουλευουν σε μενα....αυτο που ειναι για μονιμη επαναφορα μου βγαζει οτι το md και κατι αλλο οτι dontmatch....πω εχω απελπιστει....αν το παω σε γερμανο θα μπορουν να μου το φτιαξουν???παιδια σορι που σας τα εχω πριξει αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω....
      Ο μόνος σωστός τρόπος επαναφοράς είναι μέσω MAUI Meta ή SN Writer Tool, δηλαδή προφανώς αυτό που λες για μόνιμη επαναφορά (αν εννοείς ότι ακολούθησες κάποιον οδηγό). Θα χρειαστείς βεβαίως μια fastboot ROM με τα σωστά αρχεία (προφανώς την 7.5.18 καθώς εκεί άλλαξε το μόντεμ που δημιούργησε τα γνωστά θέματα). Αν θες να δούμε κάποιο συγκεκριμένο σφάλμα πάνω σε αυτό πολύ ευχαρίστως. Με MTK droid tools δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη, δεν έχω ακούσει ή δει κάτι σχετικό (χωρίς βεβαίως να το αποκλείω κιόλας).
    • Διαφήμιση
    • Λοιπόν εδώ οπως επιτελους μπορείτε να δείτε η επαφη μου με όνομα Δημητρης Τσιμναδης μου έστειλε ενα μήνυμα. Όταν μπω μέσα στη συνομιλία για να διαβασω το μήνυμα επανω αριστερα δεν μου εμφανιζει το ονομα της επαφης αλλα μονο τον αριθμο λες και δεν την εχω αποθηκευμένη. Το ιδιο συμβαινει και οταν έρχεται το μηνυμα και εμφανίζεται η ειδοποίηση στη γραμμή κατάστασης και ειναι αρκετά σπαστικό γιατι δεν μπορω να καταλάβω ποιος μου έχει στείλει μήνυμα μεχρι να μπω να το διαβάσω
      Images
      • IMG_20170526_205121.jpg

161,31 kB, 1.080×1.920, viewed 91 times
      • IMG_20170526_205159.jpg

81,42 kB, 1.080×1.920, viewed 88 times
    • Ο/H m_ps_ έγραψε:

Λοιπόν εδώ οπως επιτελους μπορείτε να δείτε η επαφη μου με όνομα Δημητρης Τσιμναδης μου έστειλε ενα μήνυμα. Όταν μπω μέσα στη συνομιλία για να διαβασω το μήνυμα επανω αριστερα δεν μου εμφανιζει το ονομα της επαφης αλλα μονο τον αριθμο λες και δεν την εχω αποθηκευμένη. Το ιδιο συμβαινει και οταν έρχεται το μηνυμα και εμφανίζεται η ειδοποίηση στη γραμμή κατάστασης και ειναι αρκετά σπαστικό γιατι δεν μπορω να καταλάβω ποιος μου έχει στείλει μήνυμα μεχρι να μπω να το διαβάσω
      Κατεβασε το numberfix κ περασε το +30 μπροστα απο ολες τις επαφες σου...Τοτε θα στις βγαζει ολες κομπλε...
      Mi 11 pro
    • Ο/H m_ps_ έγραψε:

Λοιπόν εδώ οπως επιτελους μπορείτε να δείτε η επαφη μου με όνομα Δημητρης Τσιμναδης
      Στο δεύτερο screenshot υπάρχει το +30 μπροστά από το νούμερο; ;)
      Στις εφαρμογή επαφές πιες έχεις επιλεγμένες :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Και παμε στα αλλα screenshots...
      Στο πρωτο μπορειτε να δειτε οτι εχω ενεργοποιησει κανονικα το συγχρονισμο επαφων με το mi account και μαλιστα μου λεει οτι εκανε και συγχρονισμο πολυ προσφατα.

Στο app των επαφων ομως (2ο screen) γραφει πως καμια απο τις επαφες δεν εχει κανει sync με το micloud

Στο 3ο screen ειναι το micloud οπου πράγματι δεν υπαρχει καμια επαφη

Στο 4ο screenshot βλεπουμε οτι καποιες επαφες (εδω ο Παυλος και ο Ραφαήλ) έχουν για καποιο λόγο σκουρο γκρι εικονίδιο ενώ οι υπόλοιπες επαφες έχουν ασπρο.
      Images
      • IMG_20170526_195425.jpg

152,12 kB, 1.080×1.920, viewed 80 times
      • IMG_20170526_210450.jpg

171,02 kB, 1.080×1.920, viewed 77 times
      • IMG_20170526_193448.jpg

136,85 kB, 1.080×1.920, viewed 89 times
      • IMG_20170526_210344.jpg

169,9 kB, 1.080×1.920, viewed 93 times
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Ο/H m_ps_ έγραψε:

Λοιπόν εδώ οπως επιτελους μπορείτε να δείτε η επαφη μου με όνομα Δημητρης Τσιμναδης μου έστειλε ενα μήνυμα. Όταν μπω μέσα στη συνομιλία για να διαβασω το μήνυμα επανω αριστερα δεν μου εμφανιζει το ονομα της επαφης αλλα μονο τον αριθμο λες και δεν την εχω αποθηκευμένη. Το ιδιο συμβαινει και οταν έρχεται το μηνυμα και εμφανίζεται η ειδοποίηση στη γραμμή κατάστασης και ειναι αρκετά σπαστικό γιατι δεν μπορω να καταλάβω ποιος μου έχει στείλει μήνυμα μεχρι να μπω να το διαβάσω
      Κατεβασε το numberfix κ περασε το +30 μπροστα απο ολες τις επαφες σου...Τοτε θα στις βγαζει ολες κομπλε...
      Το έχω κανει 10 φορες μια το βαζω μια το βγαζω και διαφορά δεν ειδα καμια.

=============== Μαι 26th 2017, 9:17pm ===============

Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H m_ps_ έγραψε:

Λοιπόν εδώ οπως επιτελους μπορείτε να δείτε η επαφη μου με όνομα Δημητρης Τσιμναδης
      Στο δεύτερο screenshot υπάρχει το +30 μπροστά από το νούμερο; ;) Στις εφαρμογή επαφές πιες έχεις επιλεγμένες :)
      Οχι δεν υπαρχει. Οταν το βαλω με το number fixer φτιαχνει το θεμα σε αυτη την επαφη αλλα χαλαει αλλες!

=============== Μαι 26th 2017, 9:21pm ===============
      Νομιζω οτι εβγαλα μια ακρη. Για καποιο λογο το number fixer εβαζε το +30 σε 237 απο τις 247 επαφες που εχω.
      Μας μενει το προβλημα με το sync
    • Ο/H m_ps_ έγραψε:

Νομιζω οτι εβγαλα μια ακρη. Για καποιο λογο το number fixer εβαζε το +30 σε 237 απο τις 247 επαφες που εχω.
      Μας μενει το προβλημα με το sync
      Οι επαφες είναι από το gmail
      Περασε τες στη συσκευή και θα συγχρονίσει ή ανέβασε τες στο mi cloud ! ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Γειά σε ολους και πάλι γιά λύστε μου μιά απορία εχω το Nikel με την τελευταία xtrv beta και wind 2 sim, 1 ομιλιά μία data. εξω από την πόλη δεν πιάνω 4G , στην πόλη που εχω συνέχεια 4G ολα μια χαρά απο ταχύτητα κτλ. ( κλειδωμένο μόνιμα 4G).
      Eδω εχω το εξείς πρόβλημα πιάνω H+ μόλις προτοενεργοποιήσω τα data σε λίγο πηγαίνει Η ( στο Η σέρνεται η ταχύτητα ) στο Η+ είναι μιά χαρά αλλά δεν κάθετε εκεί συνέχεια, κάθε λίγο και λιγάκι Η+ σε λίγο Η και ούτο καθεξείς.
      Είναι πρόβλημα της Wind? είναι σε ολους τους παρόχους ετσι?, συμβαίνει στο Nikel μόνο? σε ολα τα smartphone αυτή η μετάβαση από Η+ σε Η? τί γίνεται για δώστε μου τα φώτα σας, σε κάποιο από τα παραπάνω νήματα κάποιος φίλος που εκανε δοκιμή το 4G- 3G cosmote wind στο Ηράκλειο εγραψε για τις μεταβολές Η+ Η σε Wind συμβαίνει σε ολους?
      Παίρνει καμμιά ρύθμιση το τηλέφωνο?
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.