Η απάντηση είναι απλή και λέγεται official ROM και μάλιστα θα κινδύνευα να πω official Global Stable (ούτε καν κινέζικη). Με unofficial ROM (όπως είναι η XTRV), ακόμα και αν δεν είσαι root-αρισμενος πάντα υπάρχει ο κίνδυνος η συσκευή να μην περνάει το safetynet έλεγχο που απαιτεί το Pokemon Go. Προσωπικά μιλώντας είναι πολιτική μου να αποκλείω τέτοιες εφαρμογές που παίζουν νταβατζιλίκι στο τι θα κάνω στη συσκευή μου. Δυστυχώς, καλώς ή κακώς προς τα εκεί κινούνται τα πράγματα στο μέλλον. Όπως και να έχει, pokemon GO στην XTRV δοκιμάστε με δική σας ευθύνη αλλά αν δεν δουλεύει χωρίς κανένα root manager εγκατεστημένο, ίσως να μην μπορείτε να κάνετε και τίποτα (εκτός φυσικά από το προφανές, δηλαδή να μείνετε σε κάποια ΕΠΙΣΗΜΗ stable).Ο/H Aris Fournarakis έγραψε:
Mαγκες τελικα καμια απαντηση για το Pokemon Go ? Βλεπω πολλα παραπονα απο χρηστες redmi note 4x mtk ειδικα στο playstore..
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Φιλε μου καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου. Πρωτον να σου πω οτι δεν εχω ιδεα τι σημαινει το ΧTRV. Δευτερον εχω official rom και μαλιστα την global stable 8.2.0.1. Δεν εχω κανει ροοτ και το κινητο ειναι οπως το πηρα απο το ελληνικο καταστημα, με official rom και updates και τα παντα.
-
Ο/H Aris Fournarakis έγραψε:
Φιλε μου καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου. Πρωτον να σου πω οτι δεν εχω ιδεα τι σημαινει το ΧTRV. Δευτερον εχω official rom και μαλιστα την global stable 8.2.0.1. Δεν εχω κανει ροοτ και το κινητο ειναι οπως το πηρα απο το ελληνικο καταστημα, με official rom και updates και τα παντα.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
-
Καλησπέρα, σημερα επνιξα το Note 4 σε θειικο οξύ.
Θελω αμεσα το 4Χ me Snapdragon ( 64GB πιθανοτατα)
Στειλτε ΠΜ για το τι εχετε ή να προτεινεται μαγαζι ή παρτε με στο 6944648748
Καιγομαι
Ξαναγυρισα στο σπασμενο Jiayu -
-
Γεμιζα μπαταριες και επεσε στον κουβα του ηλεκτρολυτη απο την τσεπη...
Βοηθάτε πρεπει να ψωνισω... ζοριζομαι.... -
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
-
Device certification λεει certified.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα