Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Οκ ευχαριστω πολυ!!
-
Έχεις την τελευταία Rom που βγήκε έχεις mtk cpu (Nike) και για Rom εδώ MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Redmi n3 pro -
Ο/H Dimath88 έγραψε:
Παιδιά γνωρίζει κανείς να μου στείλει να μου στείλει λινκ για την τελευταία αναβάθμιση στο redmi note 4 snapdragon?
-
Την τελευταία φοράς για Nikel , δεν κάνεις τίποτα περιμένεις ,εάν έχεις θέματα μπορείς να γυρίσεις σε global dev με factory reset όμως , θα χάσεις κάποια πράγματα.
-
Ο/H john volk έγραψε:
Ερώτηση: εμείς miui 9 πότε θα πάρουμε;;;...όσο α αφορά το Pokémon go αντιμετώπιζω και εγώ το ίδιο θεμα και έχω αλλάξει απ stable σε Dev official και xtrv αλλά δεν έφτιαξε.. εχει θέμα με την ρομ στα raid και ευελπιστώ να διορθωθεί με το miui 9.. (το πρόβλημα του optimization το έχει η niatic όχι η Xiaomi)
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ερωτηση στους κατοχους .. πριν μερικες μερες αγορασα ενα bluetooth ακουστικο, με το οποιο εχω ενα θεματακι..
στην 1η κληση (ειτε εισερχομενη ειτε εξερχομενη) δεν ακουω κ δεν με ακουνε.. οπως επισης, κ οταν κανω εναλλαγη μεταξυ ακουστικου κ bluetooth, ερχεται για λιγο ο ηχος κ μετα κοβεται.. φοραω την XTRV 7.6.10 beta , δεν το εχω δοκιμασει σε αλλο κινητο το bluetooth για να πω την αληθεια.. γτ δεν εχω αλλο κινητο, οποτε θελω να δω κ αν αλλοι ειχαν παρομοιες περιπτωσεις αποσυνδεσης ηχου (το bluetooth ειναι παντα ανοιχτο γτ εχω κ το miband2 στο χερι οποτε ειναι 24ωρεςτο24ωρο ανοιχτο) ωστε να ξερω αν ειναι θεμα bluetooth ακουστικου ή θεμα software miui..... -
-
Οσονούπω, δηλαδή...αργά το Σεπτέμβριο (τουλάχιστον). Έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τότε. Να δούμε καταρχήν αν θα συνεχίσουν να δίνουν MIUI 8 μέχρι τότε.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Οσονούπω, δηλαδή...αργά το Σεπτέμβριο (τουλάχιστον). Έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τότε. Να δούμε καταρχήν αν θα συνεχίσουν να δίνουν MIUI 8 μέχρι τότε.
-
Μολιε βγει η officiac αν όχι την επόμενη μετά από μερικές μέρες θα υπάρχει και η αντίστοιχη ελληνική οπότε μην αγχώνεσαι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα