Ακριβώς έτσι, πας κατευθείαν στην XTRV του MIUI 9, με μια απλή εγκατάσταση μέσω TWRP και προφανώς factory reset, δεν θα το αποφύγουμε αυτή τη φορά.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Προσπαθω να ξεκλειδωσω το bootload και το tool που κατέβασα για κάποιο λόγο οταν το κανω unzip μου ζηταει password!
καποια βοηθεια?? -
Κατέβασε το από το τρίτο Link της υπογραφής μου. Από που το κατέβασες βρε και έχει password;
-
Παιδες ενα φιλαρακι πηρε ενα φλασαρισμενο Note 4 και θελει να βαλει official . Η απορια μου ειναι . Την βαζει με twrp ? και αν ναι , μετα για να βαλουμε την ελληνικη την δικια μας γινετε?
-
-
το bootloop μου φτανει. Θα τον πω να μην την περασει
-
Για να περάσει official Rom πρέπει να περάσει μια fastboot Rom για να δώσω οδηγό πρέπει να ξέρω πιο note 4 έχει με το mtk η το snapdragon. Μπορείς και με το twrp να περάσεις official, αλλά μετά την Rom πρέπει να τροποποίησεις το boot φλασαροντας η ένα supersu η το lazyflasher
Redmi n3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Για να περάσει official Rom πρέπει να περάσει μια fastboot Rom για να δώσω οδηγό πρέπει να ξέρω πιο note 4 έχει με το mtk η το snapdragon. Μπορείς και με το twrp να περάσεις official, αλλά μετά την Rom πρέπει να τροποποίησεις το boot φλασαροντας η ένα supersu η το lazyflasher
Redmi n3 pro
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Μην σε ξενίζει που λέει για Snapdragon.
Λειτουργεί και με MTK όταν ο Bootloader είναι ξεκλείδωτος. -
Αφού περάσω την fastboot rom μέρα με ποια διαδικασία περνάω την official?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H toniathanos έγραψε:
Αφού περάσω την fastboot rom μέρα με ποια διαδικασία περνάω την official?
-
Official fastboot rom που την βρήσκεις στο ευρωπαϊκό φόρουμ της xiaomi , αυτοί δεν ασχολούνται με custom rom μόνο official.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα