Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Εάν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader ναι γίνεται με Miflash tools. Αλλά περίμενε επιβεβαίωση από κάποιον άλλον.
-
Ο/H John C. Kotsaridis έγραψε:
Άμα είναι unofficial με ανεπίσημα ξεκλειδωμένο bootloader γίνεται flashάρισμα με mi flash tool και fastboot ;;
-
@John C. Kotsaridis
Προσωπικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες να κάνεις και δεν έχω δει καπου να γράφεις ποια ρομ φοράει η συσκευή αυτή τη στιγμή και αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader ή όχι ..
Και σαφώς δεν υπάρχει περίπτωση unofficial unlock .. -
Μα δεν την έχω πάρει ακόμα, αλλά θα γίνει η αγορά οσονούπω... Πραγματικά έχω διαβάσει άπειρους οδηγούς και έχω ψιλό απελπιστεί αλλά προσπαθώ να τα βάλω σε μία άκρη όλα αυτά (κάτι γίνεται πάντως.... :p ) Δυο τρία πραγματάκια ακόμα ήθελα, που μπορεί να έχουν ειπωθεί αλλά άντε βρες τα.
1) Με unofficial rom και ξεκλείδωτο bootloader με mi flash tool μπορώ να περάσω όποια rom θέλω gloabal global dev κλπ σωστα ή όχι ;;
2) Με unofficial και κλειδωμένο bootloader, αν κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα θα πετύχει ή όχι, λόγο της unofficial rom ;;
3) Από official china dev μπορώ να πάω σε global dev μέσω του updater ή έστω του mi pc suit ;;
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας !! -
Πάρε μια συσκευή από το δίκτυο της infoquest, πλαίσιο, Γερμανό, you που θα έχει official rom και τελείωσες....με τόσο άγχος θα σου βγει ξινή στο τέλος... φιλικά πάντα και για το καλό σου.
-
@John C. Kotsaridis
1. Αν μιλάμε για το mtk , το nikel δηλαδή , τότε sp flash tool , τα πάντα όλα κάνει , υπάρχει και οδηγός , σε Snapdragon συσκευές χρησιμοποιούμε το mi flash tool , σωστά εδώ ...
2. Όχι , δεν θα πετύχει το ξεκλειδωμα , το ξεχνάς αυτό αν και υπάρχει μια unofficial στο nikel που το ξεκλειδώνει λένε κάποιοι , στις υπόλοιπες συσκευές δεν το συζητάμε καν .. η αίτηση μπορεί να γίνει πάραυτα..
3. Τον updater τον ξεχνάς , μόνο με sp flash tool ή mi flash tool αναλόγως συσκευής , αν είναι MTK ή Snapdragon ..
Μια βδομάδα πριν έρθει η συσκευή θα κάνεις την αίτηση στο miui en com , αφού έχεις κάνει registration πρώτα , προτείνω να κάνεις registration με το mail σου και όχι με τον αριθμό τηλεφώνου ..
Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα ?? Έχεις κάνει λογαριασμό στο miui en .. Xiaomi MIUI Official Global Site ??
Edit
Αν μιλάς για το mido τότε είναι snapdragon η συσκευή σου και γράφεις και σε λάθος νήμα ..
Θα σου πω το σίγουρο , η συσκευή θα έρθει με official global rom stable 6.0αρα MarshMallow .. αναλόγως το μαγαζί που θα το πάρεις , μπορεί να φοράει και china stable αλλα λίγοι το δίνουν έτσι .. και στις δύο περιπτώσεις δεν θα έχεις πρόβλημα ξεκλειδωματος και δεν θα χρειαστεί να περάσεις άλλη ρομ ..
Μην ασχολείσαι λοιπόν με κανέναν οδηγό flashing , θα σου προτείνω να πάρεις την συσκευή στα χέρια σου πρώτα και αφού δούμε τότε θα πράξουμε .. -
Ο/H John C. Kotsaridis έγραψε:
-
@NasDriver μόνο που από infoquest θα μου βγει ο κούκος αηδώνι, 70-80 πάνω είναι....
@gkalen έχω κάνει account και έχω προσπαθήσει να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα αλλά δεν πέτυχε μου βγάζει αυτό 您所在的IP申请次数超标 (eng: The number of IP requests you have exceeded), πρέπει να κάνω πρώτα log in στο κινητό ;; Όταν λες να κάνω registration με το email τι εννοείς ;; Το account το έκανα με gmail.
Για το 3) το βλέπουμε αυτό όταν έρθει, αν είναι global ή global dev official όμως κάθομαι στα αυτά μου, δεν με πειράζει να είναι dev, αν από την άλλη είναι china/ china dev official πάλι, θα βρούμε την άκρη με αίτηση για unlock και mi flash tool.
Το 2) είναι που με προβληματίζει, αν και θα πάρω τηλ. στο εκάστοτε μαγαζί από το οποίο θα γίνει η αγορά για να ρωτήσω τι rom έχει. Ενημερωτικά μετά από ερώτηση στο citismarket.com με ενημέρωσαν ότι τα κινητά (τουλάχιστον για τα xiaomi που ρώτησα) είναι απείραχτα, σφραγισμένα κανονικά όλα με επίσημη rom, έτσι λένε τουλάχιστον.... -
@John C. Kotsaridis όλα σου τα ερωτήματα έχουν απαντηθεί στο παρελθόν ,αλλά όπως και να έχει κάθεσαι και τρελαίνεσαι μπαίνεις στο τριπάκι να τα μάθεις όλα τώρα ,δεν λέω ότι είναι κακό εάν θέλεις να βοηθήσεις άλλους συμφορουμήτες στο μέλλον , τώρα όμως προέχει να κάνεις λογαριασμό και να έχεις στα χέρια σου δικαίωμα ξεκλειδώματος. Όλα τα άλλα όταν παραλάβεις. Το πιθανότερο είναι να παραλάβεις με official rom και σε είκοσι λεπτά θα έχεις καθαρίσει με όλα , χαλάρωσε γιατί σε βλέπω να πέφτεις στα χάπια.
-
Καλημέρα παιδιά.Αντιστοιχως όπως ο παραπάνω κύριος, γνωστός μου, χθες μου έδωσε ένα redmi note 4 pro με mtk το οποίο είναι με κινεζική μουφοglobal rom.Επειδή ασχολούμαι ως επι το πλειστον με snapdragon μοντελα της xiaomi θα ήθελα τη βοήθεια σας μην κάνω κάποιο λάθος.Κατεβασα την fastboot global dev και με βάση αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Με sp tools θα του την φλασαρω.Σωστα είμαι ή είμαι κάπου λάθος;;; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα