Υπάρχει. Οπότε κάνε καλύτερα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και βάλε το δικό σου Mi Account μέσα. Ελπίζω να μην έχει άλλο Mi Account μέσα.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
δν ειχε αλλο,δν μπορουσε να χειριστει το τηλ και γιαυτο το πηρα.το δικο μ account εχω βαλει.
-
Τότε κάνε μια αίτηση με αυτό το δικό σου και όταν πάρεις έγκριση, προχώρα κατά βούληση!
-
-
Καλύτερα να μπεις με το email αν και δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Αν πρόκειται όμως να χρησιμοποιήσεις και τα δύο κινητά, θα πρότεινα να φτιάξεις νέο Mi Account για το Redmi Note 4. -
-
Καλησπερα παιδια,
Σκεφτομαι να μπω κ γω στην ομαδα των Xiaomi και πριν αγορασω ηθελα καποιες συμβουλες.
Κλεινω στο να παρω το redmi note 4 με την 800αρα μπαντα οπως με συμβουλεψε ενας συναδελφος μου που ασχολειται αρκετα.
Ειναι τοσο σημαντικο να το εχει αυτο?? δλδ θα εχω προβληματα με τα δεδομενα σε καποιες περιοχες χωρις καλη καλυψη σηματος??
και τελος αν υπαρχει η 800αρα μπαντα κ στο redmi note 4X και ποιο απτα 2 με συμβουλευετε να παρω, γιατι δε βλεπω μεγαλες διαφορες μεταξυ τους.
Ευχαριστω... -
Ο/H Rg85 έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
Σκεφτομαι να μπω κ γω στην ομαδα των Xiaomi και πριν αγορασω ηθελα καποιες συμβουλες.
Κλεινω στο να παρω το redmi note 4 με την 800αρα μπαντα οπως με συμβουλεψε ενας συναδελφος μου που ασχολειται αρκετα.
Ειναι τοσο σημαντικο να το εχει αυτο?? δλδ θα εχω προβληματα με τα δεδομενα σε καποιες περιοχες χωρις καλη καλυψη σηματος??
και τελος αν υπαρχει η 800αρα μπαντα κ στο redmi note 4X και ποιο απτα 2 με συμβουλευετε να παρω, γιατι δε βλεπω μεγαλες διαφορες μεταξυ τους.
Ευχαριστω...
-
Η εν λόγω μπάντα χρησιμοποιείται κατά κόρον από την WIND για κάλυψη 4G σε απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές. Το Redmi Note 4x (2016101) Δεν την διαθέτει. Μονο το Redmi Note 4 Global Version (2016102)
-
Σαν χαρακτηριστικα που επισης μου φαινονται ομοια, ξεχωριζει καποιο απτα 2 για καποιο λογο??
-
-
αρα να προτιμησω το 4 λογω της 800αρας λες φιλε??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα