Δεν σου βγάζει ένα μενού;
Είτε κινέζικο είτε αγγλικο;
Είτε κινέζικο είτε αγγλικο;

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌχι κανονικό boot θα κάνεις χωρίς να πατάς τίποτα, να βγεις δηλαδή εκεί που σου ζητάει τον κωδικό και να είσαι σίγουρος ότι έχεις internet διαθέσιμο είτε μέσω Wi-Fi, είτε από δεδομένα (για να δουλέψουν τα δεδομένα θα χρειαστεί SIM μέσα και να έχεις βάλει τον κωδικό της φυσικά πρώτα). Μετά θα κάνεις αυτά που σου λέω. Προσοχή, να ξέρεις ότι έτσι θα χάσεις ότι έχεις μέσα και θα χρειαστεί να σετάρεις το τηλέφωνο από την αρχή, αλλά τουλάχιστον θα έχεις λειτουργική συσκευή. Αυτή είναι η πιο απλή λύση, αν δεν θέλεις να μπλέξεις με φλασάρισμα ROM μέσω PC.Ο/H Rg85 έγραψε:
το θεμα ειναι οτι reboot δε κανει οπως λενε τα παιδια vol+ kai κουμπι ενεργοποιησης.
μου βγαζει ενα τηλ με ενα καλωδιο απο κατω.
πρεπει να το συνδεσω καπου πριν κανω reboot??
sorry για τη ταλαιπωρια παιδια αλλα ειμαι τελειως ασχετος με αυτα κ εχω παθει κ σοκ τωρα
Να ΜΗΝ κάνει factory reset, καθώς στο σετάρισμα θα του ζητάει συνεχώς τον κωδικό όταν βρει δίκτυο η συσκευή. Να κάνει ανάκτηση κωδικού από το account.xiaomi.com, επιλέγοντας Forgot Password.Ο/H george_1 έγραψε:
καλησπερα..
Φιλος με rebmi note 4 3/64 ram
με κλειδωμενο bootloader "ξεχασε"
τον κωδικο για miui account και προσπαθει
να κανει Factory Reset.
Καμμια λυση παιδια ;
Ευχαριστω...
Ότι από τα 2 έχει σετάρει στο security του Mi λογαριασμού του (δηλαδή recovery email ή recovery phone). Λογικά το email πρέπει να παίζει σίγουρα.Ο/H george_1 έγραψε:
πως γινεται;
Βαζεις email η τηλεφωνο ;