Ο/H agmg έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα επανέλθω σε λίγες μέρες με το κινητό στα χέρια μου πλέον!
Με το καλό να παραλάβεις και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H agmg έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα επανέλθω σε λίγες μέρες με το κινητό στα χέρια μου πλέον!
MIUI 9 (official Stable) εμεις θα παραλαβουμε ποτε?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...Ο/H agmg έγραψε:
Εγω που έχω το ίδιο κινητό είχα περάσει την ελληνική xtrv και η τελευταία ενημέρωση μου έτρωγε τη μπαταρία παρά πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να γυρίσω στην official stable 8.5.6.0Ο/H agmg έγραψε:
Κανένας κάτοχος της συσκευής έχει κάτι να προτείνει σε θέμα rom?
Αν πας από stable σε dev σβήνονται αρχεία; Και μια τελευταία ερώτηση....είχα xtrv και γύρισα σε stable.... Ο bootloader ξανακερδίσει η όχι; Γνωρίζεις;Ο/H makis1024 έγραψε:
Κατέβασε την official global dev χύμα στο internal Storage και πήγαινε μέσο updater , εάν σε αφήσει γιατί η global dev είναι miui9 , δεν χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader.
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Εγω που έχω το ίδιο κινητό είχα περάσει την ελληνική xtrv και η τελευταία ενημέρωση μου έτρωγε τη μπαταρία παρά πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να γυρίσω στην official stable 8.5.6.0Ο/H agmg έγραψε:
Κανένας κάτοχος της συσκευής έχει κάτι να προτείνει σε θέμα rom?
=============== Δεκ 14th 2017, 10:52am ===============
Αν πας από stable σε dev σβήνονται αρχεία; Και μια τελευταία ερώτηση....είχα xtrv και γύρισα σε stable.... Ο bootloader ξανακερδίσει η όχι; Γνωρίζεις;Ο/H makis1024 έγραψε:
Κατέβασε την official global dev χύμα στο internal Storage και πήγαινε μέσο updater , εάν σε αφήσει γιατί η global dev είναι miui9 , δεν χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader.