Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
παιδια καλησπερα,
Θελω να φλασαρω την Version: 7.12.8 (MIUI9) κι εχω την stable 8.5.3.0
Θελει factory reset ή την περνάω κατευθείαν?
Επίσης υπαρχει κάποιος τροπος να ενεργοποιήσουμε το split screen?
Απ ότι βλεπω σε android 6.0 δε γινεται
ευχαριστω! -
-
-
Όσο για το split screen, όσο το κινητό μένει με android 6 δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.
Το nikel δεν έχει πάρει -και δεν προβλέπεται, εκτός τρελής, μελλοντικής έκπληξης από την xiaomi- android 7. -
Καλησπερα σας και Χρονια Πολλα!
Επαναλαμβανω, θα θελα να μαθω για το μηνυμα προβληματος που βγαζει και δε ανοιγει το pdf;
Σας ευχαριστω! -
Στο παρουσιάζει μόνο στο συγκεκριμένο pdf αρχείο ή σε όλα τα αρχεία pdf ?
-
Συγνώμη που σας κουράζω με συνεχής ερωτήσεις αλλά έχω μπερδευτεί λίγο...
Τελικά το Nikel υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση; Και αν ναι, ποια τεχνολογία χρησιμοποιεί;
Σκέφτομαι να πάρω αυτό το powerbank:
Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh Black: full specifications, photo | Xiaomi-Mi.com
και στα specs γράφει "Two-Way Fast Charging". Θα γίνεται όντως γρήγορα η φόρτιση ή είναι διαφορετική τεχνολογία;
Επίσης τι φορτιστή προτείνετε πέρα από αυτόν της Xiaomi για αξιόπιστη φόρτιση; -
Καλησπερα NasDriver!
Για pdf, μονο στο συγκεκριμενο αρχειο απο site! Και δευτερο, σημερα μου ανοιγοκλεινει κατευθειαν μονο του το κινητο μου, τι γινεται;
Σας ευχαριστω! -
Ο/H agmg έγραψε:
Συγνώμη που σας κουράζω με συνεχής ερωτήσεις αλλά έχω μπερδευτεί λίγο...
Τελικά το Nikel υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση; Και αν ναι, ποια τεχνολογία χρησιμοποιεί;
Σκέφτομαι να πάρω αυτό το powerbank:
Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh Black: full specifications, photo | Xiaomi-Mi.com
και στα specs γράφει "Two-Way Fast Charging". Θα γίνεται όντως γρήγορα η φόρτιση ή είναι διαφορετική τεχνολογία;
Επίσης τι φορτιστή προτείνετε πέρα από αυτόν της Xiaomi για αξιόπιστη φόρτιση;
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα