Αυτό κατάλαβα τις μέρες που διαβάζω στο forum, γι αυτό ρώτησα αν έχουν συγκεντρωθει όλα σε έναν οδηγόΟ/H osalonikios έγραψε:
Το ΤWRP έτσι και το μάθεις κάνεις το τηλέφωνο σούζες.
Μην το φοβάσαι. Δεν δαγκώνει. Στη χειρότερη να ξαναπεράσεις Rom.
![]()
Σκάλισε τα κουμπια, δες το μενου, βάλε ελληνικα αν θελεις. Θα δεις είναι το βασικο μενου του τηλεφωνου.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Παιδιά για τους αρχάριους υπάρχουν όλοι οι οδηγοί με εικόνες κλπ για να μην μπερδεύονται!!Απλά κάντε ένα search, δεν κοστίζει, τζάμπα το προσφέρουμε!!!
search: stable->stable / stable->dev -
Ετσι μπράβο, προς αποκατάσταση της τάξης...
(πλάκα κάνω εεεεεεεε..
).
Συγγνώμη, να ζηταγες, σε αυτόν που αμα το κανε, θα σε κυνηγούσε που θα χανε τα δεδομένα του!!
@lallasgr "τζάμπα ...και αυτό...το προσφέρουμε", για ν' ακριβολογούμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Αν το τηλέφωνο έρθει με Official Stable ή Developer σε μισό λεπτό ξεκλειδώνεις και σε 10 λεπτά περνας την ελληνικη.
Αν έρθει με multi μπαινεις στη διαδικασία το SP flash που συνεπάγεται 1.000.000 επιπλέον ερωτήσεις.
Δεν καταλαβαινω τον καημό του playstore σε μια Rom που αποδεδειγμένα δημιουργει προβλήματα.
Ας μην έχει το τηλέφωνο για 1 ώρα Playstore. Δεν έγινε τίποτα. Θα έχει μετά με την ελληνικη που είναι και πιο σταθερή απο τις επίσημες.
Βασικά δεν είναι μόνο το θέμα του να βρεις τον σωστό οδηγό είναι να έχεις και 64bit Windows (που δεν εχω) και να κάτσεις να κάνεις κάτι που είναι μεν αναγκαίο αλλά δεν ξέρεις αν θα σου βγει. Ευτυχώς που είστε και εσείς εδώ αλλιώς προσωπικά θα είχα πελαγωσει τέρμα. Και τώρα βαθιά είμαι, απλά σας έχω σωσιβιο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έναν φίλο να σου δανείσει το λάπ τοπ για 1 μέρα δεν εχείς;
Και μια συμβουλη άσχετη με το θέμα του τηλεφώνου. 32bit λειτουργικο γιατι βάζετε ακόμα; Δεν προσφέρει κάτι και δημιουργει και προβλήματα.
Κάνε ένα φορματ τον υπολογιστη σου και πέρνα του 64bit. Την ίδια άδεια θέλει. Δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω.
Even dead i will fight. -
Καλησπερα, εχω το note 4 αλλα δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο τη μπαταρια του. Φοραω επισημη 8.0.4.0.
Τι παιζει να φταιει? -
τη φωτεινοτητα στο ποσο την εχεις?τα δεδομενα σου ειναι συνεχεια ανοιχτα?
-
-
αυτο ακριβως...και αν εισαι μονιμα με ανοιχτα δεδομενα και τη φωτεινοτητα φουλ ειναι παρα πολυ καλα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα