Ρε παιδια τι 30 ωρες χρησης. Το κινητο το χρησιμοποιω ελαχιστα. Τα δεδομενα ειναι ανοιχτα. Αλλοι βλεπω βαρανε 9 ωρες οθονης. Θα περιμενα τουλαχιστον 4... οχι 2.5..
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H le_bron έγραψε:
Αλλοι βλεπω βαρανε 9
Μπορώ να σου ανεβάσω screenshot με 20 ώρες sot... -
Ο/H le_bron έγραψε:
Ρε παιδια τι 30 ωρες χρησης. Το κινητο το χρησιμοποιω ελαχιστα. Τα δεδομενα ειναι ανοιχτα. Αλλοι βλεπω βαρανε 9 ωρες οθονης. Θα περιμενα τουλαχιστον 4... οχι 2.5..
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Έναν φίλο να σου δανείσει το λάπ τοπ για 1 μέρα δεν εχείς;
Και μια συμβουλη άσχετη με το θέμα του τηλεφώνου. 32bit λειτουργικο γιατι βάζετε ακόμα; Δεν προσφέρει κάτι και δημιουργει και προβλήματα.
Κάνε ένα φορματ τον υπολογιστη σου και πέρνα του 64bit. Την ίδια άδεια θέλει. Δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω.
Κολλητός με redmi note 3 μιλήσαμε σήμερα και αυτός με unofficial και αυτός με 32 bit windows. Τέρμα γκαντεμιά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι αλλα οι μισες ωρες ειναι ωρες υπνου και το κινητο σε flight mode. Τελος παντων αφου θεωρειτε οτι ειναι φυσιολογικο, δεν ασχολουμαι περαιτερω. Σας ευχαριστω!
-
Θα γίνω ίσως κουραστικός ευχαριστώντας για άλλη μια φορά όλα τα παιδιά του forum που προσφέρουν αφιλοκερδώς (κοινώς τζάμπα) τις γνώσεις και τη βοήθειά τους.
Θα πρέπει όμως κύριοι να καταλάβετε το εξής απλό. Ότι δεν έχουν όλοι ούτε τις γνώσεις σας ούτε την εμπειρία σας. Κάτι που για σας φαίνεται παιχνιδάκι για κάποιους άλλους ίσως να φαντάζει βουνό. Δεν είναι λίγες οι δημοσιεύσεις στο φόρουμ που μιλάνε για προβλήματα κατά το πέρασμα των ROM και δημιουργούν ένα δικαιολογημένο φόβο. Μην παρεξηγείστε λοιπόν και μη δυσανασχετείτε από την αδυναμία κάποιων να "πιάσουν" με τη πρώτη το νόημα όσων γράφονται εδώ και προσπαθείστε να είστε όσο γίνεται πιο απλοί στις περιγραφές σας.
Κι αν τα παραπάνω είναι προσβλητικά, συγχωρήστε με, δεν γράφτηκα εδώ για να κάνω το δάσκαλο, τον πόνο μου λέω.
Στάλθηκε από το P01M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρε συ, καλή η θωρία, αλλά η πράξη αποδεικνυει ότι είναι κουλο να δυσαναχετουν αυτοί που προσπαθούν να βοηθήσουν....
Για ποιο λόγο τοτε να προσπαθούσαν να βοηθησουν??
Δεν υπάρχει θέμα, πίστεψε με!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H le_bron έγραψε:
Ναι αλλα οι μισες ωρες ειναι ωρες υπνου και το κινητο σε flight mode. Τελος παντων αφου θεωρειτε οτι ειναι φυσιολογικο, δεν ασχολουμαι περαιτερω. Σας ευχαριστω!
Κοίτα τη καμπύλη... Δεν έχει πέσει σχεδόν καθόλου:
-
-
Ο/H Stavros75 έγραψε:
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (το έχω ήδη βλεπεις) και έχω τρομοκρατηθει με όλα αυτά που διαβάζω. Είναι το βασικό κινητό και αν πάθει κάτι την πάτησα. Αν βγάλεις άκρη στείλε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά πείστηκα και θα το παραγγείλω με official cm (αγγλικά & κινέζικα δηλαδή). Αυτή είναι - υποθέτω - η developer έκδοση της ROM. Με τη πρώτη ευκαιρία θα περάσω την ελληνική που έστησαν τα παιδιά εδώ στο φόρουμ.
Αλλά ας παραλάβω πρώτα το κινητό και έχουμε καιρό για τα υπόλοιπα.
Το δικό σου ποια ROM φοράει ;
Στάλθηκε από το P01M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H nikkokk έγραψε:
Μην παρεξηγείστε λοιπόν
Σχήμα λόγου είναι φίλε μου, δεν με έπιασε κανείς απ' το μανίκι...
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H nikkokk έγραψε:
και μη δυσανασχετείτε από την αδυναμία κάποιων
Απ' την αδυναμία τη δική μου (αλλά και άλλων υποθέτω) να πιάσουν με τη πρώτη το νόημα των λόγων σας και να καταλάβουν με τη μία ποιό είναι το καλύτερο να πράξουν σε κάθε περίπτωση.
Στάλθηκε από το P01M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα