Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Καλησπέρα @hawkjim777 και καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Μιας και είδα ότι πήρες Update λογικά ο Bootloader θα είναι κλειδωμένος. Για να είμαστε όμως 100% σίγουροι ακολούθα τον παρακάτω οδηγό και κάνε και μόνος σου το τσεκ για σιγουριά
1) Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
2) Μετά θα συνεχίσεις να κάνεις αίτηση με το Mi Account σου για να πάρει άδεια και να μπορείς να ξεκλειδώσεις. Ανεξαρτήτως αν θέλεις την Ελληνική ρομ ή όχι καλό είναι να ξεκλειδώσεις για να μπορείς να περνάς στο κινητό ότι rom θες χωρίς ταλαιπωρία
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
3) Σε αυτή τη φάση όπως είσαι για να μπορέσεις να λειτουργήσεις το κινητό καλύτερα ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό για να εγκαταστήσεις το Play Store και να μπορέσεις να κατεβάζεις εφαρμογές κλπ
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριους
Επειδή είναι παλιός ο οδηγός ίσως χρειαστεί να ρίξεις μια ματια και σε έναν ξένο που είναι πιο πρόσφατος:
How To Install Google Play Store On MIUI 8 (Install Play Services)
4) Αφού πάρεις την έγκριση σε 2-3μέρες για το ξεκλείδωμα ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό και ξεκλειδώνεις. Λογικά θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και με τη ρομ που έχεις τώρα αλλά αν δεν τότε θα σε βοηθήσουμε να περάσεις developer rom που ξεκλειδώνει σίγουρα
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
5) Τέλος μπορείς να περάσεις την Ελληνική ρομ αν το επιθυμείς και να χαρείς το κινητό σου στο έπακρο:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
Όπου και αν κολλήσεις ρίχνεις φωνή στο κατάλληλο νήμα και σε βοηθάμε!! -
χιλια ευχαριστώ είσαι καταπληκτικός ειλικρινά το λέω αυτό ήθελα και εννοείται ότι αν κολλήσω σας ξανα ρωτάω
Όσο για να απαντήσω και στον φίλο σαλονικιο όχι δεν ξέρω είναι το bootloader -
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Ξεκίνησα απο το 1 βημα αλλα απο τα 2 τεστ πιο να κανω μιας και δεν εχω επεξεργαστη snapdragon παω στο 2 οδηγό για ΜΤΚ ? -
-
-
-
Τελεια είχες δίκιο το έκανα και είναι κλειδωμένο άρα πάμε στο επόμενο βήμα για το ξεκλειδωμα ....
-
Όλα πάνε ρολόι έκανα αίτηση να μου το ξεκλειδώσουν και εγκατέστησα και το play store και πάλι ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια .
-
Ο/H ovelix5 έγραψε:
Κουτί ερώτηση... Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να ερθουν κάποια στιγμή τα ελληνικά στο μενού έτσι;;;;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Έκανα αυτή την ερώτηση αλλά με την πολυλογια σας θαφτηκε....
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
@ovelix5 μην κάνεις τόσο μεγάλες παραθέσεις....
Υπάρχει περιπτωση ναι..Σύντομα.
Έχεις δίκιο δεν θα επαναληφθεί...
Ρωτώ απλά για να μην μπω στη διαδικασία ξεκλειδώματος (αν είναι, δεν έχω ιδέα) και στη διαδικασία αλλαγής ρομ (που μόνο που τη διαβάζω γλυκοκοιταζω τα αναβραζων)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα