Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
@nikpoth έχεις δίκιο. Ελεγξε και τον bootloader της συσκευής και μετά προχώρα με τους υπάρχοντες οδηγούς για την φέρεις στα μέτρα σου..
-
-
Το geekbuying, τα παραλαμβάνει από το εργοστάσιο της ....... Xiaomi με την unofficial, δεν εξηγείται αλλιώς!!
Οδηγός για πέρασμα της Ελληνικής εδώ:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι:
1. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
2.Εγκατασταση drivers -> Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers
3.Καθαρη με fastboot για να κλειδώσεις -> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
4.Τελικό βήμα -> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. -
εκανα post στο official forum της xiaomi πιστευω οτι πεζει να εγινε θεμα με την αιτηση που ειχα το 2 κλπ κλπ ελπιζω εως σκ να μου απαντησουν να υσηχασω..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι:
1. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
2.Εγκατασταση drivers -> Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers
3.Καθαρη με fastboot για να κλειδώσεις -> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
4.Τελικό βήμα -> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλημέρα, μου ήρθε μύνημα για ξεκλείδωμα του bootloade και είπα να ξεκινήσω να βάλω την ελληνική άλλα βλέπω ότι κυκλοφόρησε και GLOBAL STABLE ( MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ) .
1) Θα έχει ελληνικά? Πως την κάνω εγκατάσταση? αξίζει ή είναι καλύτερα η ελληνική?
2) Για να βάλω ελληνική πρέπει πρώτα να έχω china stable απ ότι έχω καταλάβει. Πρέπει να βάλω άλλη από αυτή που έχω τώρα? η μπορώ πάνω σε αυτή απευθείας? -
Η επιλογη της Rom είναι καθαρα προσωπικη υποθεση του καθένα.
Στα + της global πως δέχεται updates ξεκούραστα. Την κατέβασα χθες και είδα έναν φάκελο GR. Εκτιμώ πως εκεί μέσα είναι η ελληνικη γλώσσα. Σίγουρα δεν ξέρω να σου πω πάντως.
Μπορεις να ξεκλειδώσεις απευθείας από stable. To εχουν κάνει 2-3 με Redmi Note 4.
Even dead i will fight. -
Για να βάλω την global πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader?
ποια διαδικασία ακολουθώ αφού την κατεβάσω?
Θα έχει όσα κινέζικα έχω τώρα ή θα είναι λίγο πιο <καθαρή>? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα