Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
μας.....κούφανες τώρα !!!!
για δεν το παίρνεις απευθείας με official, να περάσεις google play και Ελληνικό πληκτρολόγιο και να χεις το κεφάλι σου ήσυχο?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Είναι σχετικά απλό (εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος)
Δεν εχω πρόβλημα με το αγγλικό menu (global & stable) με τη προϋπόθεση να υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Προτιμώ όμως το ελληνικό menu (multi-language) στο οποίο δεν θα χρειαστεί και να "επέμβω" (δεν με λες και "σπεσιαλίστα" σε τέτοια κόλπα)
Αν παρουσιαστούν προβλήματα με τις SIM (ή άλλα) η επέμβαση θα είναι αναπόφευκτη οπότε θα την κάνω ολοκληρωμένη βάζοντας την ελληνική ROM (με τη βοήθειά σας ελπίζω)
Στάλθηκε από το P01M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nikkokk έγραψε:
Είναι σχετικά απλό (εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος)
Δεν εχω πρόβλημα με το αγγλικό menu (global & stable) με τη προϋπόθεση να υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Προτιμώ όμως το ελληνικό menu (multi-language) στο οποίο δεν θα χρειαστεί και να "επέμβω" (δεν με λες και "σπεσιαλίστα" σε τέτοια κόλπα)
Αν παρουσιαστούν προβλήματα με τις SIM (ή άλλα) η επέμβαση θα είναι αναπόφευκτη οπότε θα την κάνω ολοκληρωμένη βάζοντας την ελληνική ROM (με τη βοήθειά σας ελπίζω)
Στάλθηκε από το P01M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάρτο με μία official για να είναι και πιο εύκολη η μετάβασηYou may think you can fly - but you better not try -
Αν είναι όντως δεδομένο πως θα παρουσιαστούν προβλήματα, τότε πράγματι θα πρέπει να πάω σε μία απ' τις δύο official.
Προτείνετε κάποια ή δεν έχει καμία σημασία;
Στάλθηκε από το P01M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (το έχω ήδη βλεπεις) και έχω τρομοκρατηθει με όλα αυτά που διαβάζω. Είναι το βασικό κινητό και αν πάθει κάτι την πάτησα. Αν βγάλεις άκρη στείλε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Δυιλιζουμε τον κώνωπα κ καταπίνουμε την κάμηλον.....skoulikosofiesssssss....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
επειδη ειναι δεδομενο πως με multilanguage θα σου βγαλει σκαλωματα παρτο με μια official το ξεκλειδωνεις και περνας την ελληνικη stable που εχουν βγαλει τα παιδια εδω στο forum και εισαι αρχοντας...τη περασα εχθες και ειναι τελεια χωρις κοληματα χωρις τπτ
-
Αν το τηλέφωνο έρθει με Official Stable ή Developer σε μισό λεπτό ξεκλειδώνεις και σε 10 λεπτά περνας την ελληνικη.
Αν έρθει με multi μπαινεις στη διαδικασία το SP flash που συνεπάγεται 1.000.000 επιπλέον ερωτήσεις.
Δεν καταλαβαινω τον καημό του playstore σε μια Rom που αποδεδειγμένα δημιουργει προβλήματα.
Ας μην έχει το τηλέφωνο για 1 ώρα Playstore. Δεν έγινε τίποτα. Θα έχει μετά με την ελληνικη που είναι και πιο σταθερή απο τις επίσημες.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα