Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Ο/H varitimos84 έγραψε:

ποιες bloatware εφαρμογες μπορουμε να διαγραψουμε με ασφαλεια?
      Σίγουρα αυτες που σου το επιτρέπουν.
      Ποιες θέλεις;
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H geotaf έγραψε:

Ζητάει να κάνω sign in. στην περίπτωση λοιπόν που δεν έχει ενεργοποιηθεί λογαριασμός miui
      Όταν σεταρισε την συσκευή πρωτη φορα,δεν δημιούργησε mi account στο τηλεφωνο?
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H geotaf έγραψε:

Ζητάει να κάνω sign in. στην περίπτωση λοιπόν που δεν έχει ενεργοποιηθεί λογαριασμός miui
      Όταν σεταρισε την συσκευή πρωτη φορα,δεν δημιούργησε mi account στο τηλεφωνο?
      Όχι δυστυχώς, αρκέστηκε στο gmail. Αντίθετα εγώ στο δικό μου έχω κάνει mi account χρησιμοποιώντας τον αριθμό μου. Μπορεί μήπως να γίνει αν αλλάξω τη sim?
    • Διαφήμιση
    • Δεν νομίζω γιατι δεν εχει mi account μεσα.
      Μπορείς να φλασαρεις μια ρομ αλλα αν εχει μέσα mi account θα σας ζητάει το password για να ανοίξει.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

@mixalis_81, αν το κατάστημα σου είπε περί εγγύησης τους το πας πίσω και τους λες ότι κολλάει συνέχεια και ότι έχει προβλήματα να σου αλλάξουν εκείνοι ρομ. Δουλειά του είναι άλλωστε...ας πρόσεχαν τι πουλάνε.

Μην νομίζεις όμως ότι θα καταλάβουν διαφορά εάν αλλάξεις ρομ, δεν γνωρίζουν καν ποια ρομ έχει.

Όσο είσαι με unofficial rom θα δεις και άλλα προβλήματα :(

Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H mixalis_81 έγραψε:

ακου τωρα 2 αποριες η μια είναι λιγο γελεια πηρα τηλ κ ρωτησα περι εγγυησης κ μου ειπαν ότι χανετε αν πειραξω την ρομ
      κ ο λογος είναι ότι μπορει να δημιουργθει πρόβλημα στο κινητο
      τι κανω σε τετοια περιπτωση?
      Αν πήρες το τηλέφωνο απο Eshop πας απο κοντά και τους λές πως ήδη το τηλέφωνο εχει προβληματα κι ο λόγος ειναι η κουκουρούκου ρομ που φορεσαν στο κινητό.Ζητάς τα λεφτά σου πισω ΆΜΕΣΑ και κάπου εκεί θα αρχισουν να μαλακώνουν.
      Δείξτους και στο επισημο site της Xiaomi της επισημες ROM και ζήτα εξηγήσεις πως βρεθηκε αυτό το ότι ναναι, ποιος το πέρασε, από που αογραζει τα τηλεφωνα η εταιρεια κτλ.
      το να παω από κοντα είναι λιγο δυσκολο
      το πηρα από το youhou(αν το γραφω σωστα) το οποια είναι στη δραμα
      και μενω κορινθια
      πιο ευκολο μου είναι να παω στο σαλονικιο :P
      μιας κ θα είμαι κ σαλονικα την πρωτοχρονιά (ακους ρε ετοιμασε κοψιδια γιατι τροω κ πολύ :rofl: )
      κ από το τηλ που τους ειπα ότι η ρομ δεν είναι η γνησια ουτος η άλλος γιατι η xiaomi δεν εχει ελληνικα η απαντηση ηταν αυτό δεινει η εταιρια με αποτομο υφακι τι να εκανα να τσακωθω?
      εχω βαρεθεί ολους αυτους τους ελληναραδες ξερόλες μη μου απτου

ασχετο κανα καλο recovery program free για φωτο εχετε να πρωτεινετε?
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Σίγουρα αυτες που σου το επιτρέπουν.Ποιες θέλεις;

αν εισαι ροοτ μπορεις να σβησεις οτι θες... οχι μονο οτι σου επιτρεπει η xiaomi..
      εγω θελω οσες περισσοτερες γινεται χωρις να μ@μησω την σωστη λειτουργια του κινητου....

αν εισαι ροοτ μπορεις να σβησεις οτι θες...
      Ναι,αλλα ποιες θελεις;;
      είναι άλλο το ημερολογιο miui και άλλο η ασφάλεια :D
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα θελω να παρω απο vickmall το redmi note 4 pro ποια rom να επιλεξω να βλαω την global και να περιμενω να βγουν τα ελληνικα? στην miui δουλευει το xposed framework? γενικως παιζω πολυ με custom roms ξερω οτι θα πρεππει να ξεκλειδωσω bootloader απο xiaomi τι αλλο πρεπει να προσεξω? ευχαριστω

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • εννοειται ότι θα τσακωθεις. Μην τους χαριζεσαι. Πάντως θα πάω Δράμα την τελευταία Δευτέρα του μήνα. Αν θέλεις μου το στέλνεις μαζί με την απόδειξη και θα πάω να τους τα χώσω εγώ.

Even dead i will fight.
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ναι,αλλα ποιες θελεις;;είναι άλλο το ημερολογιο miui και άλλο η ασφάλεια :D
      να δωσω παραδειγμα... στο mi cloud δεν εχω επιλεγμενο το "find my device" , παρολαυτα μεσα υπαρχει ως εφαρμογη.. αν το απεγκαταστησω θα εχω θεμα?
      2ο παραδειγμα.. το gfmanager (εχει εικονιδιο ενα δαχτυλικο αποτυπωμα)... αν το απεγκαταστησω τι θα σβηστει? δε θα μπορω να χρησιμοποιω το τον σενσορα για ξεκλειδωμα?
      3ο παραδειγμα..το atci_service τι ειναι? μπορει να σβηστει με ασφαλεια?

ποτε κανεις δεν εψαξε να σβησει εφαρμογες που τζαμπα τρεχουν στο παρασκηνιο κ τρωνε πορους και μπαταρια? ?(
    • Καλημέρα. Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην έχει "κατσει" καλά η Stable official που έβαλα; Από την μέρα που την έβαλα μου κάνει κάτι περίεργα. Λαγκαρει σε άσχετα σημεία, δεν έχει ένα χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό για μένα, το 3 finger swipe screenshot και στο Nova launcher που έχω όταν αγγιξω το touch Id στο home screen κάνει highlight την πρώτη εφαρμογή που υπάρχει αριστερά και στο δεύτερο άγγιγμα την ανοίγει. Εκνευριστικό πολύ. Τι γίνεται;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    • Διαφήμιση

Ο/H Thracia έγραψε:

Ναι,αλλα ποιες θελεις;;είναι άλλο το ημερολογιο miui και άλλο η ασφάλεια :D
      να δωσω παραδειγμα... στο mi cloud δεν εχω επιλεγμενο το "find my device" , παρολαυτα μεσα υπαρχει ως εφαρμογη.. αν το απεγκαταστησω θα εχω θεμα?2ο παραδειγμα.. το gfmanager (εχει εικονιδιο ενα δαχτυλικο αποτυπωμα)... αν το απεγκαταστησω τι θα σβηστει? δε θα μπορω να χρησιμοποιω το τον σενσορα για ξεκλειδωμα?
      3ο παραδειγμα..το atci_service τι ειναι? μπορει να σβηστει με ασφαλεια?

ποτε κανεις δεν εψαξε να σβησει εφαρμογες που τζαμπα τρεχουν στο παρασκηνιο κ τρωνε πορους και μπαταρια? ?(
      Γιατί πήρες τηλ με miui;; :roll:
      Το find device δεν τρώει πόρους αν δεν το χρησιμοποιήσεις. :thumbup:
      Πήρες συσκευή με δακτυλικό αποτύπωμα για να απεγκαταστησεις την εφαρμογή του;
      Το atci services δεν ξέρω τι είναι αλλά σίγουρα κάτι σερβίρει :)
      Επίσης οι πόροι και η μπαταρία είναι ανεξάντλητη! :mrgreen:
      Τώρα απο εκεί και πέρα μπορείς να πειραματιστείς και να μας ενημερώσεις για να μάθουμε και εμείς :thumbsup: