Σίγουρα αυτες που σου το επιτρέπουν.Ο/H varitimos84 έγραψε:
ποιες bloatware εφαρμογες μπορουμε να διαγραψουμε με ασφαλεια?
Ποιες θέλεις;
You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣίγουρα αυτες που σου το επιτρέπουν.Ο/H varitimos84 έγραψε:
ποιες bloatware εφαρμογες μπορουμε να διαγραψουμε με ασφαλεια?
Όταν σεταρισε την συσκευή πρωτη φορα,δεν δημιούργησε mi account στο τηλεφωνο?Ο/H geotaf έγραψε:
Ζητάει να κάνω sign in. στην περίπτωση λοιπόν που δεν έχει ενεργοποιηθεί λογαριασμός miui
Όχι δυστυχώς, αρκέστηκε στο gmail. Αντίθετα εγώ στο δικό μου έχω κάνει mi account χρησιμοποιώντας τον αριθμό μου. Μπορεί μήπως να γίνει αν αλλάξω τη sim?Ο/H Thracia έγραψε:
Όταν σεταρισε την συσκευή πρωτη φορα,δεν δημιούργησε mi account στο τηλεφωνο?Ο/H geotaf έγραψε:
Ζητάει να κάνω sign in. στην περίπτωση λοιπόν που δεν έχει ενεργοποιηθεί λογαριασμός miui
Ο/H NasDriver έγραψε:
@mixalis_81, αν το κατάστημα σου είπε περί εγγύησης τους το πας πίσω και τους λες ότι κολλάει συνέχεια και ότι έχει προβλήματα να σου αλλάξουν εκείνοι ρομ. Δουλειά του είναι άλλωστε...ας πρόσεχαν τι πουλάνε.
Μην νομίζεις όμως ότι θα καταλάβουν διαφορά εάν αλλάξεις ρομ, δεν γνωρίζουν καν ποια ρομ έχει.
Όσο είσαι με unofficial rom θα δεις και άλλα προβλήματα![]()
το να παω από κοντα είναι λιγο δυσκολοΟ/H osalonikios έγραψε:
Αν πήρες το τηλέφωνο απο Eshop πας απο κοντά και τους λές πως ήδη το τηλέφωνο εχει προβληματα κι ο λόγος ειναι η κουκουρούκου ρομ που φορεσαν στο κινητό.Ζητάς τα λεφτά σου πισω ΆΜΕΣΑ και κάπου εκεί θα αρχισουν να μαλακώνουν.Ο/H mixalis_81 έγραψε:
ακου τωρα 2 αποριες η μια είναι λιγο γελεια πηρα τηλ κ ρωτησα περι εγγυησης κ μου ειπαν ότι χανετε αν πειραξω την ρομ
κ ο λογος είναι ότι μπορει να δημιουργθει πρόβλημα στο κινητο
τι κανω σε τετοια περιπτωση?
Δείξτους και στο επισημο site της Xiaomi της επισημες ROM και ζήτα εξηγήσεις πως βρεθηκε αυτό το ότι ναναι, ποιος το πέρασε, από που αογραζει τα τηλεφωνα η εταιρεια κτλ.
Ο/H Thracia έγραψε:
Σίγουρα αυτες που σου το επιτρέπουν.Ποιες θέλεις;
Ναι,αλλα ποιες θελεις;;Ο/H varitimos84 έγραψε:
αν εισαι ροοτ μπορεις να σβησεις οτι θες...
να δωσω παραδειγμα... στο mi cloud δεν εχω επιλεγμενο το "find my device" , παρολαυτα μεσα υπαρχει ως εφαρμογη.. αν το απεγκαταστησω θα εχω θεμα?Ο/H Thracia έγραψε:
Ναι,αλλα ποιες θελεις;;είναι άλλο το ημερολογιο miui και άλλο η ασφάλεια
Γιατί πήρες τηλ με miui;;Ο/H varitimos84 έγραψε:
να δωσω παραδειγμα... στο mi cloud δεν εχω επιλεγμενο το "find my device" , παρολαυτα μεσα υπαρχει ως εφαρμογη.. αν το απεγκαταστησω θα εχω θεμα?2ο παραδειγμα.. το gfmanager (εχει εικονιδιο ενα δαχτυλικο αποτυπωμα)... αν το απεγκαταστησω τι θα σβηστει? δε θα μπορω να χρησιμοποιω το τον σενσορα για ξεκλειδωμα?Ο/H Thracia έγραψε:
Ναι,αλλα ποιες θελεις;;είναι άλλο το ημερολογιο miui και άλλο η ασφάλεια![]()
3ο παραδειγμα..το atci_service τι ειναι? μπορει να σβηστει με ασφαλεια?
ποτε κανεις δεν εψαξε να σβησει εφαρμογες που τζαμπα τρεχουν στο παρασκηνιο κ τρωνε πορους και μπαταρια?