Ενταξει δεν υπαρχει αυτο να τον κλειδωσω για να τον ξεκλειδωσω ξανα.... απογοητευτηκα τωραΟ/H takisfrag έγραψε:
Όχι μόνο ! Αλλά και εάν είναι με official ή unofficial τρόπο πράγμα δύσκολο να το ξέρεις οπότε το σωστό είναι να τον κλειδώσεις πάλι και ακολούθως να τον ξεκλειδώσεις πάλι έχοντας πάρει επίσημα έγκρισηΟ/H satizen έγραψε:
Δεν το ξεκλειδωσα εγω απλα εκανα ελεγχο φοραει απο την αρχη official stable το κινητο μου.... αυτο που μας ενδιαφερει δεν ειναι να ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader;Ο/H takisfrag έγραψε:
Ποιος είπε ότι είσαι τυχερός ; Όταν λες ξεκλείδωτος τον έχεις ξεκλειδώσει εσύ με official τρόπο ; Εάν ναι τότε οκ ,εάν όχι τότε πας με unbrick διαδικασίαΟ/H satizen έγραψε:
Να ρωτησω κ γω το κινητο μου εχει ξεκλειδωτο bootloader οποτε ειμαι τυχερος αποφευγω λιγη ταλαιπωρια.... Τα επομενα βηματα που κανω για να περασω την ελληνικη;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H satizen έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H satizen έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H satizen έγραψε:
Να ρωτησω κ γω το κινητο μου εχει ξεκλειδωτο bootloader οποτε ειμαι τυχερος αποφευγω λιγη ταλαιπωρια.... Τα επομενα βηματα που κανω για να περασω την ελληνικη;
Υπάρχει και θα το κάνεις και εύκολα κιόλας .....
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
signomi gia tin grafi mou alla ben exo ellinika
lipon parelava tin paraskevi to 4ari mou,
exo tin stable opos fenete kai apo parapano.
mou exei anavathmisi se auti
na tin kano?
kati akoma, mias kai h stable exei mono
english kai china giati sto ploktrologio uparxpun pola china...
mporo na exo elliniko pliktrologio me tin stable?Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image REsize ().
-
Κάνε αναβάθμιση και εάν έχεις έγκριση βουρ για ξεκλείδωμα
opos egraspa parapano den me pirazi h stable an mporo na exo ellinika.
Tha mporo omos? -
Ναι νομίζω μπορείς να κατεβάσεις ,αν και τι με αυτήν θα μείνεις ; έχει google play ;
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H Gpat έγραψε:
Καλημέρα
- Στο δικό μου redmi note 4 έχω xtrv beta 16.11.17, και δεν παίζει, ούτε στην global stable 8.0.4 έπαιζε
ελλείψεις ή και bugs . Βάλτε μιά δοκιμασμένη GTV να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς προβλήματα . Συνιστώ την 6.9.29
poli sostos o geobas.
an kano kati me elliniki leo na einai auti.
tin exei kaneis?
doulevei sto 4ari pro? - Στο δικό μου redmi note 4 έχω xtrv beta 16.11.17, και δεν παίζει, ούτε στην global stable 8.0.4 έπαιζε
-
Ο/H ANTONIS77 έγραψε:
Tha mporo omos?
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριουςYou may think you can fly - but you better not try -
euxaristo thracia kai takisfrag.
etsi irthe!
meta to play store einai apo emena
Τροποποίηση
tools
-
μας την έλιωσες την ροδέλα από το ποντίκι....φτουυυυυυ
πρέπει να πάρω άλλο!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μια βοήθεια παιδιά. Πήρα το Note 4 το έχω ξεκλειδώσει κανονικά με πέρασμα dev αγγλοκινέζική και μετά βάζω είτε XGTV είτε stable (τις ελληνικές από εδώ με ακολούθηση κατά γράμμα τους οδηγούς) αλλά καμία δεν αναγνωρίζει την sim . Μάλιστα η stable πετάει όλο μήνυμα λάθους να στείλω αναφορά στην xiaomi για μια υπηρεσία που δεν δουλεύει. Με official dev δουλεύει κανονικά το κινητό. Τι προτείνετε ? Μία τουλα΄χιστων ROM από εδώ με ελληνικά και πιο παλιά που να δουλεύει για βλέπω την γυναίκα και αγριεύει. χαχαχαχαχαχαχα
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα