Αν το ρυθμίσεις σωστά φυσικά μετά θέλεις μικρορυθμισεις να κανεις
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ανοιξε την εφαρμογή επαφές, κρατα πατημένο το κατω αριστερό κουμπακι (Ξ) κ θα σου βγάλει μενού επιλογών για να επιλέξεις να εμφανίζονται οι επαφές του Gmail.
Εκτός κ αν δεν έχει πραγματοποιηθεί ο συγχρονισμός για κάποιον λόγο.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Αν το ρυθμίσεις σωστά φυσικά μετά θέλεις μικρορυθμισεις να κανεις
-
Καλησπέρα! Την βοήθεια σας θα ήθελα.
Μου βγάζει ότι το update failed.
Έκανα και restore.... Αλλά τίποτα. -
Ο/H giannhsmp έγραψε:
Μου βγάζει ότι το update failed.
Έκανα και restore.... Αλλά τίποτα.
Υπομονή.... λογικά θα το διορθώσουν σύντομα.. -
Αν του αλλάξεις ρομ κανένα πρόβλημα Γιώργο ομως
-
-
Κανε συγχρονισμό να δεις αν τις ανακτήσει αλλιώς δες τα δικαιωματα
=============== Δεκ 29th 2016, 10:31pm ===============
Εαν αλλάξει ρομ επειδή δεν του κάνει αναβάθμιση θα φτιάξει; η μπορεί να έχει κ θέμα από server όπου αναβαθμίζεται; -
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Κανε συγχρονισμό να δεις αν τις ανακτήσει αλλιώς δες τα δικαιωματα
=============== Δεκ 29th 2016, 10:31pm ===============
Εαν αλλάξει ρομ επειδή δεν του κάνει αναβάθμιση θα φτιάξει; η μπορεί να έχει κ θέμα από server όπου αναβαθμίζεται;
Δηλαδή τι πρέπει να κάνω;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά..... Μόλις σήμερα παρέλαβα από Geekbuying το redmi note 4 (3RAM, 32ROM) " Έπιπλο το τηλέφωνο" με Rom λογικά πειραγμένη με μισό-ελληνικά θα το έλεγα. Φοράει MIUI version: MIUI Global 8.0 / stable 8.0.5.0.0(MBFCNDG)
Η ερώτηση είναι:
Tι πρέπει να κάνω για να περάσω, και πως; την νέα (Global Stable miui_HMNote4Global_V8.1.2.0.MBFMIDI_f2eef61d5a_6.0.) αφού αυτί έχει και Ελληνικά σωστά και auto update. Συγνώμη αλλά είμαι νέος στο άθλημα.... -
Ξεκινάς με έναν έλεγχο bootloader και βλεπουμε..
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr -
Αίτηση ξεκλειδωματος έκανες; Να ανατρέξεις στον οδηγό ξεκλειδωματος κ μετά πως φλασαρεις την συσκευή σου υπάρχουν ανάλογα νηματα
=============== Δεκ 29th 2016, 11:19pm ===============
τρεχεις πολύ γρήγορα είσαι ο bolt Γιωργαρε;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα