Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,αλλά για την έκδοση Είμαι σίγουρος γιατί είναι αντιγραφή απο την παραγγελία που ετοίμασα.Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι !!,όπως κ να έχει θα το ξανά κοιτάξω.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H bekas14 έγραψε:
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,αλλά για την έκδοση Είμαι σίγουρος γιατί είναι αντιγραφή απο την παραγγελία που ετοίμασα.Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι !!,όπως κ να έχει θα το ξανά κοιτάξω.
Γράψε λάθος, απ ότι βλέπω στο επίσημο site, βγαίνει και standard edition πλεον 3/32. Ενδιαφέρον... -
Εγώ έχω αυτήν με τα 32gb και 3gb ram και το πήρα από mygad. Επίσης έχω ακούσει πως και στην official έχουν μπει τα Ελληνικά τώρα!
-
-
Μαγκες οσον αφορα το σημα του 4G πως τα παει στην επαρχια; Μενω σε ενα χωριο του νομου πελλας λιγα χιλιομετρα μακρια απο τα Γιαννιτσα και ο παροχος μου ειναι η Cosmote...Εχει κανεις παρομοια εμπειρια;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Μαγκες οσον αφορα το σημα του 4G πως τα παει στην επαρχια; Μενω σε ενα χωριο του νομου πελλας λιγα χιλιομετρα μακρια απο τα Γιαννιτσα και ο παροχος μου ειναι η Cosmote...Εχει κανεις παρομοια εμπειρια;
Δεν νομίζω ότι θα έχεις θεμα, μόνο wind από όσο ξέρω πού δουλεύει περισσότερο την 800 μπάντα σε επαρχεία, εγώ Τρίπολη με vodafone σκοτώνει το 4G.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα!!!
Και εγώ είμαι από Χανία Κρήτης... με παλιότερο κινητό έπιανα κανονικά 3G, τώρα με το Note 4 πιάνω Η+
και να δείξει 3G είναι για πολύ λίγο και μετά γυρνάει Η+ πάλι..
Αυτό γίνετε εντός και εκτός πόλης..
Για 4G ούτε καν...
Ενεργοποιώ τα δεδομένα σε Cosmote η σε Vodafone αλλά και στα δύο το ίδιο, Οπότε σκέφτηκα μήπως φταίει το κινητό...
Στον προτιμώμενο τύπο δικτύου έχω την επιλογή (Προτίμηση LTE) Οι άλλες δύο επιλογές που έχει είναι (Προτίμηση 3G) και (2G μόνο).
Έχει κανείς το ίδιο θέμα??? -
καλημέρα από Αθήνα.
με την επιλογή '' προτίμηση LTE'' εγώ βλέπω H & H+ με WIND .
το κινητό μετά από μια εβδομάδα χρήσης θεωρώ ότι είναι άψογο .
αν υπάρχει κάτι που θεωρώ ότι είναι αρνητικό μάλλον θα έλεγα για την κατανάλωση η oποία είναι υπερβολική. με 4100 μπαταρία και ισα ισα που με βγάζει μια μέρα. δεν ξέρω μήπως θα πρέπει να αναβαθμιστεί το λειτουργικό σε αυτό το θέμα.Whatever Can Be Done, Will Be Done -
ποια η miui version που σου γραφει στο about phone (γραψε κ τους χαρακτήρες που χει στην παρένθεση)??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H ntafycrazywool έγραψε:
κάτι που θεωρώ ότι είναι αρνητικό μάλλον θα έλεγα για την κατανάλωση η oποία είναι υπερβολική. με 4100 μπαταρία και ισα ισα που με βγάζει μια μέρα. δεν ξέρω μήπως θα πρέπει να αναβαθμιστεί το λειτουργικό σε αυτό το θέμα.
Στο λέω γιατι με το moto g 2 μου είχα βαλει την πολυθρόνα διπλα στο πολυμπριζο(όχι το αντίθετο γιατι ειναι αντιδεοντολογικο) και το iphone 4 της γυναικας φορτιζει καθε βραδυ απαραιτητα ενω δεν εχει ουτε δεδομενα ουτε browsing ουτε ιδιαιτερη χρήση... -
Ο/H Krasdimi έγραψε:
κάτι που θεωρώ ότι είναι αρνητικό μάλλον θα έλεγα για την κατανάλωση η oποία είναι υπερβολική. με 4100 μπαταρία και ισα ισα που με βγάζει μια μέρα. δεν ξέρω μήπως θα πρέπει να αναβαθμιστεί το λειτουργικό σε αυτό το θέμα.
Εγώ ένα Lumia είχα τα δυο τελευταία χρόνια και το φόρτιζα στην χάση και την φέξη …καταλαβαίνεις τώρα….
Και να φανταστείς κορόιδευα αυτούς με την power bank…
Whatever Can Be Done, Will Be Done -
Εγώ ένα Lumia είχα τα δυο τελευταία χρόνια και το φόρτιζα στην χάση και την φέξη …καταλαβαίνεις τώρα….
Και να φανταστείς κορόιδευα αυτούς με την "Power Bank"…
....καινούρια τράπεζα ξεφύτρωσε.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα