Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H Stavros75 έγραψε:

Το τηλέφωνό μόνο του μου έβγαλε update. Δεν το έχω συνδέσει με υπολογιστη.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
      Αν θες το κανεις. :)

Είναι δοκιμαστική ρομ,πριν την επίσημη κυκλοφορία της ;)

Το έκανα. Ο θεός βοηθός. Βέβαια δεν πείραξα τίποτα. Μόνο του ξεκίνησε μόνο του έκανε εγκατασταση. Ενώ έχω official stable αυτό κατέβασε nightly και μάλιστα στις παρατηρήσεις έγραφε βελτιωση επιδόσεων και σταθερότητας. :) :o

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    • Ο/H mrblack έγραψε:

kalimera!
      exw to redmi note 4 edw k 1,5 mina alla den mou exei erthei akoma anavathmisi!
      mou grafei oti exei tin: ekdosi MIUI MIUI 8 global 8.0.1.0 MBFCNDG|weekly
      exw diavasei se arketous oti exoun erthei anavathmiseis....kserei kaneis ti paizei?
      OffTopic
      Στα μηνύματα που αναρτώνται θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα,ουσία και να είναι ευανάγνωστα.
      Να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish.
      xiaomi-miui.gr/community/index.php/Terms/
    • καλημερα παιδιά .
      Γενικά δεν έχω καταλάβει κ πολλά απο το τι πρεπει να κάνουμε με τις rom και δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθω. Παρέλαβα το κινητό μου απο ελληνικό κατάστημα κ το έχω αφήσει ως έχει.

Μου εβγαλε ο updater πως υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Τη κατεβάζει...το κάνει επανακινηση κ μετα μου εμφανίζει μήνυμα please download full ROM.

Σας έχω βάλει συνημμενα τι about phone και τον updater για να βοηθησω
      βο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lak100 έγραψε:

ξερει κανεις αν ο dialer της miui υποστηριζει ταχειες κλησεις?
      δυστυχως οχι.... το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να επιλεξεις τις επαφες που θελεις ως "αγαπημενες" κ οταν θα μπαινεις μεσα στη εφαρμογη "επαφες"
      να σου τις δειχνει πανω πανω....
      αλλιως 3rd party εφαρμογη
    • Ο/H lak100 έγραψε:

1. Root
      2. Εγκατάσταση Xposed Framework.
      3. Κατέβασμα και αγορά xMIUI (η αγορά γίνεται ώστε να κρατάει τα settings σε κάθε reboot).
      4. Μέσα από το xMIUI -> Phone/Contacts -> Quick Dial -> Enable Quick Dial.
      5. Στο ίδιο menu όπως είσαι, κάνεις configure όποιο από τα πλήκτρα του stock dialer γουστάρεις, δίνεις το νούμερο που θες και voila, έχεις quick dial με long press το νούμερο που έκανες configure.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σας, θέλω να πάρω ενα tempered glass για το μαύρο rn4 full κατά προτίμηση για να πιάνει ολη την οθόνη και βρήκα ένα από το microcenter που με βολεύει επειδή είναι κοντά στη δουλειά της μητέρας μου αλλά ειναι άσπρο! ;( :D Πήρα τηλέφωνο το μαγαζί και μου λένε όταν τους ρώτησα αν θα εφαρμόζεται οτι ναι αλλά θα γίνει το μπροστινό μέρος άσπρο lol . Οπότε αναρωτιέμαι αν αξίζει και θα φενεται οκ ή να δω από αλλού?
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H lak100 έγραψε:

1. Root
      2. Εγκατάσταση Xposed Framework.
      3. Κατέβασμα και αγορά xMIUI (η αγορά γίνεται ώστε να κρατάει τα settings σε κάθε reboot).
      4. Μέσα από το xMIUI -> Phone/Contacts -> Quick Dial -> Enable Quick Dial.
      5. Στο ίδιο menu όπως είσαι, κάνεις configure όποιο από τα πλήκτρα του stock dialer γουστάρεις, δίνεις το νούμερο που θες και voila, έχεις quick dial με long press το νούμερο που έκανες configure.

Ευχαριστώ πολύ. Έκανα βλακεία χθες και αγόρασα το Miui8 tweaks δεν πειράζει. έκανα δουλειά με το xmiui

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • καλησπερα παιδιά. Είμαι κάτοχος redmi note 4 εδώ και μία εβδομάδα, το αγόρασα από Ελλάδα με miui8 global, Ελληνικά και προεγκατεστημένο play store. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις δυνατότητες και τις εφαρμογές του κινητού αλλά παρόλο που διαβάζω τόσες μέρες στο φόρουμ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι rom έχει εγκατεστημένη. Στις πληροφορίες γράφει miui 8 global μόνο και τίποτα άλλο. Στο updater τα γράμματα αντιστοιχούν από ότι κατάλαβα σε κινέζικη rom. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Σας βάζω συνημμένα το about phone και το updater μήπως βοηθήσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Files
      • 1.pdf

(93,26 kB, λήφθηκε 134 φορές, τελευταία )
      • 2.pdf

(114,16 kB, λήφθηκε 143 φορές, τελευταία )
    • Διαφήμιση
    • Ο/H metallbill έγραψε:

καλησπερα παιδιά. Είμαι κάτοχος redmi note 4 εδώ και μία εβδομάδα, το αγόρασα από Ελλάδα με miui8 global, Ελληνικά και προεγκατεστημένο play store. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις δυνατότητες και τις εφαρμογές του κινητού αλλά παρόλο που διαβάζω τόσες μέρες στο φόρουμ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι rom έχει εγκατεστημένη. Στις πληροφορίες γράφει miui 8 global μόνο και τίποτα άλλο. Στο updater τα γράμματα αντιστοιχούν από ότι κατάλαβα σε κινέζικη rom. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Σας βάζω συνημμένα το about phone και το updater μήπως βοηθήσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Ανεπίσημη rom έχεις.
      Η βάζεις την global με sp flash tool και ησυχάζεις
      Ή βάζεις μια οποιαδήποτε official επίσης με sp flash tool κλειδώνεις bootloader, ξαναξεκλειδώνεις κανονικα και κατόπιν περνας την ελληνικη.

Even dead i will fight.