Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το φαντάστηκα ότι θα ήταν ανεπίσημη. Το κινητό είναι κλειδωμένο και μου ήρθε απάντηση sms απότη MIUI για ξεκλείδωμα πριν 2 μέρες μετά από αίτηση που έκανα. Οφείλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη romπου έχει και το ελληνικό μενού παρόλο που δεν είναι όλα μεταφρασμένα. Οπότε το ερώτημα είναι: να βάλω Globalγιατί με τη συγκεκριμένη που έχει πάνω δεν θα κάνει update;Και αν ισχύει το προηγούμενο, η Global έχει ελληνικό μενού;
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Η Global Developer είναι μεταφρασμένη στο 100%.
Για την Stable δεν ξέρω να σου πω σίγουρα.
Update OTA μόνο με την επισημη. Με αυτη που έχεις δεν γίνεται.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Για την Stable δεν ξέρω να σου πω σίγουρα.
-
-
Με κατατοπίσατε πλήρως. Θα περάσω την Global stable για αρχή που μου φαίνεται πιο εύκολο και αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα το ψάξω για την ελληνική.
-
Ο/H Myrsini Maglogianni έγραψε:
καλημερα παιδιά .
Γενικά δεν έχω καταλάβει κ πολλά απο το τι πρεπει να κάνουμε με τις rom και δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθω. Παρέλαβα το κινητό μου απο ελληνικό κατάστημα κ το έχω αφήσει ως έχει.
Μου εβγαλε ο updater πως υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Τη κατεβάζει...το κάνει επανακινηση κ μετα μου εμφανίζει μήνυμα please download full ROM.
Σας έχω βάλει συνημμενα τι about phone και τον updater για να βοηθησω
βο
Καλησπέρα. Και σε εμένα αυτό έκανε. Άκρη δεν έβγαζα. Έκανα τα πάντα αλλά... Τίποτα.
Τελικά κατέβασα την έκδοση την Beta αφού την εγκατέστησα μέσω της εφαρμογής Update τότε όλα καλά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπέρα
Μπήκα TWRP και μου κόλλησε στο swipe to unlock μπορεί να μου πει κάποιος γιατι; -
Ο/H stathis malantaras έγραψε:
Μπήκα TWRP και μου κόλλησε στο swipe to unlock μπορεί να μου πει κάποιος γιατι;
dropbox.com/s/had96wf3gvf5ll3/…kel_recovery1124.img?dl=0 -
καλημερα μπορει να ειμαι και εκτος θεματος αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν παρει android 7 και το nickel
-
Κάποια στιγμή εντός του 2017 αλλά και όταν γίνει θα σου πρότεινα να πριμένεις κανα μήνα να εξαληφθούν οι παιδικες ασθένειες.
Even dead i will fight. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα