Σου απάντησε ο chrdes. Δεν έχει καλή ακρίβεια όχι, πολλές φορές βλέπει το κοντινότερο cell tower αντί του GPS, μπερδεύεται, εξαρτάται και από την περιοχή. Η μοναδική του χρησιμότητα (πέρα στο ότι βοηθά στο bootloader unlock) είναι ότι μπορείς να δεις ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες με το λογαριασμό σου και αν έχουν SIM επάνω τους και ποιες. Και φυσικά το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις wipe remotely.Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
@apsogos4ever Εσύ μιλάς υποθετικά ΑΛΛΑ εγώ επειδή έχω ασχοληθεί πραγματικά μπορεί να έχει και απόκλειση από 1 έως 2 χιλιόμετρα ίσως και περισσότερο. Αφορμή στάθηκε κινητό που το έχει χάσει ο ιδιοκτήτης, και λόγω αυτής της ιστορίας που έχω εμπλακεί ενεργά ώστε να γράψω μετά τον οδηγό για την απώλεια ή κλοπή του κινητού. Δεν είναι ανησυχητικό αυτό μην φοβάσαι.
-
ok παιδια.
..αν χασεις το κινητό για εντοπισμό δυστυχώς είναι μάπα.Καταλαβα.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
@apsogos4ever Γιατί βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις μπει στο κόπο να διαβάσεις τον οδηγό που έχω γράψει. Μπες στην υπογραφή μου και μπες να διαβάσεις τι γράφουν τα μέλη, μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζετε παιδιά χαλαρώστε
-
Ο/H derveni έγραψε:
@apsogos4ever Γιατί βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις μπει στο κόπο να διαβάσεις τον οδηγό που έχω γράψει. Μπες στην υπογραφή μου και μπες να διαβάσεις τι γράφουν τα μέλη, μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζετε παιδιά χαλαρώστε
-
@apsogos4ever Άστους να λένε αγόρι ζηλεύουν δώσανε κοντά στα, 800 euro για να πάρουν κινητό και εσύ με 200 έχεις αν όχι το ίδιο σχεδόν το ίδιο, του μίλησες για την αυτονομία σου καθόλου?
-
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
ok παιδια.
..αν χασεις το κινητό για εντοπισμό δυστυχώς είναι μάπα.Καταλαβα.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Το find device δεν χρησιμεύει για να βρεις τη συσκευή όσο ακρίβεια κι αν διαθέτει. Ακόμη και στα 10 μέτρα πως θα τη βρεις; Αξία έχουν αυτά που σου γράφει ο @BanditGR .
RN2 Official Global 8.1.2.0 -
Πέρα από την πλάκα σε ότι αφορά την ακρίβεια εντοπισμού, δεν έχω δει κάτι καλύτερο από τον Android Device Manager του Google. Αν ανοίξει η συσκευή internet σε έχει εντοπίσει αρκετά καλά. Αν ειδικά υπάρχει GPS ανοιχτό σε έχει "εκτελέσει" στα 5 μέτρα, μεταφορικά και κυριολεκτικά :p
-
-
Αισθάνομαι ότι μου τελειώνει γρήγορα η μπαταρία βέβαια δεν το άφησω από τα χέρια
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
- Καλησπέρα παιδιά!
- Μόλις έκανα αναβάθμιση το rn4 απο 8.1.2.0 σε 8.1.4.0. Σταθερή εκδοση πλέον και όχι nighty.
- forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27400/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27401/
- Καλησπέρα παιδιά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα