Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Όταν ζουμαρω λίγο την φώτο χάνει στα pixels εκεί τα δείχνει πολύ πουδραριστα..anyway μπορεί κ να είναι ιδέα μου...Δες άλλη μία..cloud.tapatalk.com/s/587d13cde957c/IMG_20170110_125517.jpg?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Και με τα δυο έτσι τραβά,ει όταν ζουμαρε ις χανει..Θα ψάξω κ άλλες κάμερες να δω μήπως δω διαφορά..Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Deleted, Ignore.
-
ΕΧΩ AΓOPAΣEI ENA XIAOMI REDMI NOTE 4 AΠO THN KINA KAI TO MENOY EINAI ΣTA AΓΓΛIKA KAI ΣTA EΛΛHNIKA. KAΠOIOΣ ΦIΛOΣ MOY EIΠE KAΠOION TPOΠO AΛΛA NOMIZΩ OTI EINAI ΛIΓO ΔYΣKOΛO ΓIA MENA.
ΓNΩPIZEI KAΠOIOΣ KAΠOIO KATAΣTHMA EΔΩ ΣTHN EΛΛAΔA MΠOPOYN NA MOY TA METAΦPAΣOYN OΛA ΣTA EΛΛHNIKA; -
-
Ο/H tasosa έγραψε:
ΕΧΩ AΓOPAΣEI ENA XIAOMI REDMI NOTE 4 AΠO THN KINA KAI TO MENOY EINAI ΣTA AΓΓΛIKA KAI ΣTA EΛΛHNIKA. KAΠOIOΣ ΦIΛOΣ MOY EIΠE KAΠOION TPOΠO AΛΛA NOMIZΩ OTI EINAI ΛIΓO ΔYΣKOΛO ΓIA MENA.
ΓNΩPIZEI KAΠOIOΣ KAΠOIO KATAΣTHMA EΔΩ ΣTHN EΛΛAΔA MΠOPOYN NA MOY TA METAΦPAΣOYN OΛA ΣTA EΛΛHNIKA;
Ξεκινάς από εδώ:
Κάνε αυτόν τον έλεγχο Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi
Συνεχίζεις εδώ: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader
Αφού κάνεις την αίτηση να τρέχει, συνεχίζεις με το πέρασμα επίσημης Global Stable (8.1.4 είναι η τελευταία) μέσω αυτού του οδηγού:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Αφού φλασάρεις την τελευταία επίσημη Global Stable θα έχεις κανονικά ελληνικά και μετά επιλέγεις εσύ αν θα κρατήσεις την εν λόγω έκδοση ή θα προχωρήσεις στο ξεκλείδωμα του bootloader για να περάσεις την ελληνική XTRV εδώ της κοινότητας. -
@geoanto555 Η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά είναι δύσκολο να διαβάσεις κάποιον που αγνοεί τους άλλους και γράφει με κεφαλαία.
-
Οκ ευχαριστω . Συγνωμη για το γραψιμο με κεφαλαια.
-
OffTopicΘέλω να κάνω μία άσχετη ερώτηση...10 Ψηφία κωδικός από random password generator είναι ασφαλές γιατί άλλαξα σε τέτοιον και θέλω να δω αν είναι ασφαλής?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα