Με μείον 22 ετοιμάζουμε τα μαγιό εδώ στη Φλώρινα
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Καλησπέρα.
Ποια η διαφορά της MIUI 8 Global 7.1.19 Beta από την Ελληνική (XTRV_7.1.19 MIUI V8). Να βάλω τη δεύτερη ή να μείνω στην πρώτη;
Ευχαριστώ. -
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Ποια η διαφορά
Η μία(custom) έχει προεγκατεστημενο supersu (root) και twrp και η αλλη παίρνει αυτόματες αναβαθμίσεις. -
Καλησπέρα παιδιά !Βοηθήστε με λίγο.. έχω κάνει σύνδεση στο miui account και το έχω στη ρυθμιση συγχρονισμενο..Οι φώτο που έχω αποθηκευμένες είναι διπλές ή τριπλές κ αν είμαι σε χώρο εκτός wifi οι φωτο που έχω κατεβασμένες δεν τις ανοίγει προσπαθεί να τις κάνει download..επισης κάποια που έχω σβήσει μου τα εμφανιζεί σε φακέλους κ δεν μπορώ να τα επιλέξω φαίνονται μη διαθεσιμα..Τι γίνεται με όλο αυτό ?Επίσης συνεχίζω να έχω θέμα με την κάμερα που ότι φώτο βγάζω φαίνεται υπερκαθαρη κ με λίγο ζουμαρισμα η καμιά φορά κ καθόλου φαίνεται σαν να έχει τα χειρότερα πίξελ κ φαίνονται αλλοιωμένες κ πουδραριστες..Καμία σχέση για 13αρα camera...Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο..
-
Καλησπέρα σας! Δεν ξέρω αν είναι το σοστό νήμα για να προτείνω κάτι για τη xtrv ROM αλλά επειδή έχω το nikel θα το γράψω εδώ. Είδα πως στα καινούργια gapps βρήκαν έναν τρόπο να βάζουν μέσα και το Google assistant υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί ο assistant στην χτρν? Δεν ξέρω αν το θέλουν κι άλλοι αλλά αν είναι εύκολο να γίνει πιστεύω πως αξίζει.
-
Μάγκες τα φώτα σας!!!
Φτιάχνω ένα Redmi Note 4 ενός φίλου και έχω φτάσει σε αδιέξοδο. Το χω ξεκλειδώσει κανονικά αλλά πέραν από την China Developer, όποια rom ελληνική και αν περάσω, είτε stable είτε xtrv, είτε παλιά είτε καινούργια, ακόμα και την Global stable, χάνει τα IMEI και MEID του.
Δεν είμαι άσχετος από xiaomi. Έχουν περάσει ουκ ολίγα απ τα χέρια μου αλλα κατι τέτοιο δεν μου έχει ξανα τύχει. Και δεν βρίσκω και απάντηση πουθενά.
Ξέρω πως να επαναφέρω imei σε fastboot rom αλλα δεν είναι απαραίτητο γιατι όταν ξανα γυρνάω στην China Developer τα έχει κανονικα!!!
Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν υπάρχει ελληνικη fastboot για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη fastboot. Ο φίλος μου δεν μιλάει γρι αγγλικά γιαυτο θέλω να περάσω οπωσδήποτε ελληνική...
Όποια πληροφορία καλοδεχούμενη ( κρίμα το καημένο, καινούργιο κινητό το άλλαξα 150 rom σε μια μέρα) -
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Καλησπέρα.
Ποια η διαφορά της MIUI 8 Global 7.1.19 Beta από την Ελληνική (XTRV_7.1.19 MIUI V8). Να βάλω τη δεύτερη ή να μείνω στην πρώτη;
Ευχαριστώ.
=============== Φεβ 4th 2017, 5:50am ===============
Ο/H annag έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά !Βοηθήστε με λίγο.. έχω κάνει σύνδεση στο miui account και το έχω στη ρυθμιση συγχρονισμενο..Οι φώτο που έχω αποθηκευμένες είναι διπλές ή τριπλές κ αν είμαι σε χώρο εκτός wifi οι φωτο που έχω κατεβασμένες δεν τις ανοίγει προσπαθεί να τις κάνει download..επισης κάποια που έχω σβήσει μου τα εμφανιζεί σε φακέλους κ δεν μπορώ να τα επιλέξω φαίνονται μη διαθεσιμα..Τι γίνεται με όλο αυτό ?Επίσης συνεχίζω να έχω θέμα με την κάμερα που ότι φώτο βγάζω φαίνεται υπερκαθαρη κ με λίγο ζουμαρισμα η καμιά φορά κ καθόλου φαίνεται σαν να έχει τα χειρότερα πίξελ κ φαίνονται αλλοιωμένες κ πουδραριστες..Καμία σχέση για 13αρα camera...Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο..
Σε ότι αφορά την κάμερα, δυστυχώς παίζει ρόλο πότε πήρες τις φωτογραφίες (χρονική στιγμή της ημέρας). Η φωτογραφική του RN4 είναι πολύ μέτρια και δεν αποδίδει καλά σε χαμηλό φωτισμό, οι ρυθμίσεις τις δε είναι πάρα πολύ φτωχές, μην κοιτάς τα MP δεν παίζουν τόσο ρόλο όσο άλλα πράγματα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές διαφορετικές της stock κάμερας όπως πχ Open Camera αλλά και πάλι οι όποιες βελτιώσεις θα είναι μικρές, μην περιμένεις θαύματα από αυτή τη μηχανή.
=============== Φεβ 4th 2017, 5:56am ===============
Ο/H johnny13 έγραψε:
Μάγκες τα φώτα σας!!!
Φτιάχνω ένα Redmi Note 4 ενός φίλου και έχω φτάσει σε αδιέξοδο. Το χω ξεκλειδώσει κανονικά αλλά πέραν από την China Developer, όποια rom ελληνική και αν περάσω, είτε stable είτε xtrv, είτε παλιά είτε καινούργια, ακόμα και την Global stable, χάνει τα IMEI και MEID του.
Δεν είμαι άσχετος από xiaomi. Έχουν περάσει ουκ ολίγα απ τα χέρια μου αλλα κατι τέτοιο δεν μου έχει ξανα τύχει. Και δεν βρίσκω και απάντηση πουθενά.
Ξέρω πως να επαναφέρω imei σε fastboot rom αλλα δεν είναι απαραίτητο γιατι όταν ξανα γυρνάω στην China Developer τα έχει κανονικα!!!
Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν υπάρχει ελληνικη fastboot για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη fastboot. Ο φίλος μου δεν μιλάει γρι αγγλικά γιαυτο θέλω να περάσω οπωσδήποτε ελληνική...
Όποια πληροφορία καλοδεχούμενη ( κρίμα το καημένο, καινούργιο κινητό το άλλαξα 150 rom σε μια μέρα)
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε. Αυτή δούλεψε κανονικά...δεν μου δημιούργησε θέμα. Τι να πώ...εψαξα πολύ αλλά δεν την είχα ξανα βρεί την συγκεκριμένη ρομ
-
μια καλή εφαρμογη κάμερας που χρησιμοποιώ τελευταια είναι το cymera.
Το κατεβάζετε δωρεάν από playstore.
Είναι πολύ καλή για συνθήκες χαμηλού φωτισμουRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπερα γνωρίζει κανείς αν η
- Official DEV Global ROM(Google play&OTA update&Greek Language) που δίνει το vickmall έχει πλήρη ελληνικά ή μεταφρασμένα με λίγα αγγλικά?
- Official DEV Global ROM(Google play&OTA update&Greek Language) που δίνει το vickmall έχει πλήρη ελληνικά ή μεταφρασμένα με λίγα αγγλικά?
-
-
Ο/H pechr έγραψε:
μια καλή εφαρμογη κάμερας που χρησιμοποιώ τελευταια είναι το cymera.
Το κατεβάζετε δωρεάν από playstore.
Είναι πολύ καλή για συνθήκες χαμηλού φωτισμου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα