Με την 8.0.5.0.0 είσαι ?Ο/H mrblack έγραψε:
δεν εχω την γνησια!την εχω ξαναποσταρει και δεν ειναι η γνησια και μου ειπαν να το ξεκλειδωσω μπλα μπλα μπλα...!κανω factory reset τωρα και θα ξαναπροσπαθησω!αν δεν γινει τιποτα το πολυ πολυ να το σπασω :p
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
unofficial έχεις cn και Ελληνικά δεν πάνε μαζί
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) -
οποτε ακολουθω τον οδηγο που μου εδωσες?
-
-
συγνωμη αλλα δεν ασχολουμε και πολυ με τα κινητα οποτε δεν ξερω τι ειναι το bl.
θελω να περασω μια ρομ που να περνει αναβαθμισεις.
επισης αν ακολουθησω τον οδηγο που μου εδωσες μπορω να βαλω την Stable ROM η την Developer ROM ?οποια θελω απο τις 2? ποια θεωρειται καλυτερη? συγνωμη που σας ζαλιζω .... -
Stable Global για να μην ασχολείσαι κάθε τρεις και λίγο.
-
Καπου ειχα διαβασει σε αυτο το thread νομιζω ενα θεματακι που εχω και γω, οτι οταν φοραω ακουστικα και κανω κληση ο συνομιλητης ακουει παρασιτα. Με το που βγαλω τα ακουστικα ολα οκ. Εχουμε βρει καμια λυση παιδια? Νομιζω καποιος ειχε γραψει οτι εχει να κανει με της Cosmote το hd voice. Ειναι πολυ εκνευριστικο
-
Ο/H mrblack έγραψε:
συγνωμη αλλα δεν ασχολουμε και πολυ με τα κινητα οποτε δεν ξερω τι ειναι το bl.
θελω να περασω μια ρομ που να περνει αναβαθμισεις.
επισης αν ακολουθησω τον οδηγο που μου εδωσες μπορω να βαλω την Stable ROM η την Developer ROM ?οποια θελω απο τις 2? ποια θεωρειται καλυτερη? συγνωμη που σας ζαλιζω ....
-
-
Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Το θέμα δεν είναι να βγει ROM για να πούμε ότι (φτου και) βγήκε αλλά να περιέχει κάτι ουσιώδες (όπως πχ *γκουχ* *γκουχ* λέω εγώ τώρα, fix για τον κλιμακούμενο ήχο κλήσης στην dev). Αν είναι να βγει ROM με changelog του στυλ: "Ανανεώσαμε για άλλη μια φορά το forum app", μη σώσει.
-
Καλησπερα παιδια,
Εχω την MIUI Global 8.1 stable 8.1.4.0 MBFMIDI και θελω να αποθηκευω ολες μου τις επαφες στην SIM μονο. Με την τρεχουσα εκδοση μπορω να αποθηκευσω μονο μεχρι 9 χαρακτηρες (λιγες θεωρω). Με την προηγουμενη εκδοση πριν κανω update μπορουσα πολυ περισσοτερους χαρακτηρες( δεν θυμαμε ποσους). Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να αποθηκευω οσο το δυνατον περισσοτερους χαρακτηρες (πχ μεγαλο επιθετο). Εχει κανεις καμια ιδεα/λυση;
Ευχαριστω πολυ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα