Ο/H lallasgr έγραψε:
μήπως για κάποιο λόγο δεν στην κατεβάζει σωστά?? Μπορείς να την κατεβάσεις από υπολογιστή εσύ και να δοκιμάσεις να την περάσεις μέσω miui update
έχω δοκιμάσει να κατεβάσω την ρομ απο τον υπολογιστή και να την τρέξω μεσω της εφαρμογής αναβάθμισης στο κινητό και πάλι δεν άλλαξε κάτι
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Μήπως δεν εχεις χώρο στο σκληρό και δεν μπορεί να κάνει extract για να προχωρήσει στο update???
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Μήπως δεν εχεις χώρο στο σκληρό και δεν μπορεί να κάνει extract για να προχωρήσει στο update???
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το τελευταίο που μπορείς να κάνεις αν έχεις τη διάθεση και όρεξη είναι:
1) Δημιουργείς τοπικό αντίγραφο και το περνάς στον υπολογιστή
2) Factory Reset
3) Δοκιμάζεις να δεις αν πάρει το Update
4) Επαναφέρεις το τοπικό αντίγραφο
Εναλλακτικά:
1) Δημιουργείς τοπικό αντίγραφο και το περνάς στον υπολογιστή
2) Ξεκλειδώνεις (αν δεν έχει ξεκλειδώσει)
3) Περνάς την τελευταία ρομ μεσω fastboot
4) Επαναφέρεις το τοπικό αντίγραφο -
Αν δεν παίξει ο updater με τίποτα οι λύσεις είναι 2, ή έχεις unlocked BL, TWRP και περνάς μια custom και ησυχάζεις ή πας με sp flash και fastboot rom που κατεβάζεις από εδώ, κάνοντας κλικ το link 'Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download'.
-
Κατεβαίνει
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be Done -
Ο/H johnny13 έγραψε:
Μπα...δεν καναμε δουλεια. Ουτε μέσω fastboot την διαβαζει πλεόν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει
-
Όλα λειτουργούν μια χαρά με την Global 8.1.6.0
Μετά από μια μέρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
Ούτε θετικό, ούτε αρνητικό. -
Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να πουλήσω το lg g2 που έχω και να πάω σε xiaomi. Είμαι ανάμεσα σε remdmi note 3 pro και 4 pro. Επίσης η διαφορά του pro με το απλό ποια είναι? Το θέμα μου με το g2 ε΄ναι οτι τελευταία σέρνεται. ¨οποτε θέλω να πάω σε κάτι γρήγορο και είναι να μην τρώει κολλήματα.. Σας ευχαριστώ!
-
ασε το note 4 pro... εφυγες σε note 4x
απο το G2 ειναι επιπεδα ανωτερο..... θα εχεις απιστευτη αυτονομια.. κ καλυτερη υποστηριξη (σε σχεση κ με το G2, αλλα κ με το note 4 pro) -
Ο/H varitimos84 έγραψε:
ασε το note 4 pro... εφυγες σε note 4x
απο το G2 ειναι επιπεδα ανωτερο..... θα εχεις απιστευτη αυτονομια.. κ καλυτερη υποστηριξη (σε σχεση κ με το G2, αλλα κ με το note 4 pro)
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
μόλις διέγραψα ένα xls αρχείο από το note 4 . ξέρει κανείς αν μπορώ να το ανακτήσω και πως???
ευχαριστω εκ των προτερωνWhatever Can Be Done, Will Be Done
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα