σε μενα εβαζα το password και μετα απο λιγο error "cant get device id" λογο imei
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Αν δεν κάνω λάθος έχει επιλογή για full wipe το SP Flash Tool αλλά δεν είναι για να το χρησιμοποιείς ελαφρά την καρδία από ότι έχω καταλάβει γιατί διαγράφει τα πάντα (imei, serial number κλπ κλπ) και παίζει να είναι κίνηση μη αναστρέψιμη. Προσωπικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία με το SP Flash Tool μιας και έχω ασχοληθεί κυρίως με Snapdragon οπότε δεν μπορώ να σου δώσω πιο εμπεριστατωμένη απάντηση!Ο/H varitimos84 έγραψε:
δε στο κανει το SpTools?

Ναι αυτό είναι άλλο πρόβλημα!!! Η απάντηση ήταν καθαρά για το γεγονός του ότι αναγνωρίζει το username id και ζητάει password!Ο/H ultragr έγραψε:
σε μενα εβαζα το password και μετα απο λιγο error "cant get device id" λογο imei
-
-
το SpTools εχει 3 επιλογες...
1. Format All + Download
2. Firmware upgrade
3. Download Only (αυτη επιλγεται συνηθως) <------
@geoanto555
πας καπου στα options για να το ρυθμισεις? -
-
καταλαβα.. το FormatData μεσω TWRP το κανει μονο....
-
Αν το λες για το Mi account όχι.. ούτε αυτό το κάνει..Ο/H varitimos84 έγραψε:
καταλαβα.. μονο το FormatData μεσω TWRP το κανει μονο....
-
ε πως γινεται οταν περασα την ελληνικη dev πανω απο την ελληνικη stable, κανοντας μονο factoryreset κ wipes, να μη μου εσβησε τον account
ενω την 2η φορα στην αρχη εκανα formatdata κ ξαναφλασαρισμα, να τον διεγραψε..? -
Δεν υπάρχει περίπτωση να στον διέγραψε...
Το format data κάνει format το partition data στο σύνολο δλδ μαζί και το internal ..
Ο λογαριασμός MI δεν έχει καμία σχέση με αυτό..
Μπορεί να έσβησε τα δεδομένα του.. μόνο. -
Varitimos, το format data δεν έχει καμία σχέση με το Mi Account σου, ούτε μπορεί να διαγράψει τη συσχέτιση αυτού με το serial number της συσκευής σου. Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις, αν αφαιρέσεις το λογαριασμό από τη συσκευή. Κάθε φορά που φλασάρεις νέα MIUI ROM (δεν έχει σημασία αν είναι επίσημη ή όχι) και έχεις κάνει τουλάχιστον factory reset, χωρίς από πριν να αποσυνδέσεις το λογαριασμό, την επόμενη φορά που το κινητό θα βρει internet θα σου ζητήσει activation, να βάλεις δηλαδή το password, είναι καθαρά μέτρο ασφαλείας. Δεν υπάρχει τίποτε το μυστικό.Ο/H varitimos84 έγραψε:
καταλαβα.. μονο το FormatData μεσω TWRP το κανει μονο....
Edit: Με πρόλαβε ο Γιώργος. -
πληρως κατανοητο..!!!
σας ευχαριστω πολυ ! -
Καλησπερα σε ολους
Πηρα το ελληνικο redmi note 4 ,μεσω επιδοτησης-πιστωτικο λογω οτι χαλασε ενα ταμπλετ που ειχα, λετε αν το περασω την δικια μας ρομ να χασω την εγγυηση?
Τωρα εχει την 8.1.6.0(MBFMIDI)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα