Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!Πάω για φλασαρισμα!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
σας ευχαριστω πολυ,εχω σοβαρο προβλημα με την ηδη εγκατεστημενη ρομ μου στο note 4 dual ,το χω παραγγειλει απο geekbuying
και μ κολλαει το τηλεφωνο,ετσι σας βρηκα,ψαχνοντας..ακομα δεν εχω βρει λυση..
ευχαριστω -
Εντάξει παιδιά την πέρασα με επιτυχία!Ήταν λίγο πιο περίπλοκο γιατί μέσα στο wipe έπρεπε να επιλέξω από κάτω τις προχωρημένες ρυθμίσεις νβ α κάνω τον καθαρισμό..Μετά απλά βω την φλασαρισα κ όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H disu έγραψε:
σας ευχαριστω πολυ,εχω σοβαρο προβλημα με την ηδη εγκατεστημενη ρομ μου στο note 4 dual ,το χω παραγγειλει απο geekbuying
και μ κολλαει το τηλεφωνο,ετσι σας βρηκα,ψαχνοντας..ακομα δεν εχω βρει λυση..
-
ξερει κανεις αμα υπαρχει τροπος να βγαζει το ονομα της επαφης στις αναπαντητες και οχι το νουμερο ???
-
Ο/H ultragr έγραψε:
ξερει κανεις αμα υπαρχει τροπος να βγαζει το ονομα της επαφης στις αναπαντητες και οχι το νουμερο ???
-
ναι ειναι με το +30 δε ξερω αν ειναι ολα αλλα σε αυτο που το τσεκαρα ναι ειχε +30
μαλλον το βρηκα στο συγκεκριμενο νουμερο δεν εχω βαλει για ονομα γραμματα , εχω βαλει απλα μια φατσουλα λογικα για αυτο δεν το εβγαζε -
Παιδιά να ρωτήσω έχω ρύθμιση το τηλ να κλείνει το βράδυ (23:00) και δεν κάνει απενεργοποίηση είναι πρόβλημα τις ρομ έχω την stable την ελληνική τελευταία
-
Παιδιά ξέρει κανενας τι διαφορές εχει η official global V8.1.6.0.MBFMIDI (MIUI8) που λένε ότι έχει ελληνικά από την ελληνική xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.10.0. Ποια είναι προτιμότερη να έχουμε στο κινητό μας όσοι θέλουμε stable rom
-
Ο/H tzemam έγραψε:
Παιδιά ξέρει κανενας τι διαφορές εχει η official global V8.1.6.0.MBFMIDI (MIUI8) που λένε ότι έχει ελληνικά από την ελληνική xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.10.0. Ποια είναι προτιμότερη να έχουμε στο κινητό μας όσοι θέλουμε stable rom
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα