Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
σορρυ, ελληνική εννοουσα εδω στην κοινότητα..γιατι βλεπω αρκετά note 4
-
Ο/H George 21 έγραψε:
χαχαχαχα καλό
=============== Μαρ 23rd 2017, 9:45am ===============
Ο/H john volk έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
ετρεξα ενα antutu κ με ελληνική stable κ με ελληνική dev κ έβγαλε ακριβώς το ίδιο σκορ,84800. Καλα είναι??
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
data στην Αμερική
καλησπέρα. Ετοιμάζομαι για ένα ταξίδι και χρειάζομαι data στην Αμερική.
Δεν είναι το σωστό thread , διορθώστε με....
βρήκα λοιπόν μια κάρτα με 10 Gbyte LTE:
USA Sim Cards
Σκεφτόμουν σε ένα από τα τρία κινητά που θα ταξιδέψω μαζί τους, να βάλω αυτή την κάρτα. Θα το έκανα hot spot και μετά θα έστελνε στα άλλα δύο και θα είχαμε όλοι ίντερνετ.
Μου είπε ο τύπος μέσω chat ότι το ένα κινητό που θα έχει τό sim θα έχει LTE αλλά τα άλλα δύο θα παίρνουν απ' αυτό σαν 3G.
Αυτό δεν θα έπρεπε να το ελέγχει το κινητό λειτουργώντας ως router πλέον, όχι η κάρτα?
Έχει κάποιος εμπειρία?
Δουλεύει 4G/LTE το τηλέφωνο μας στην Αμερική?
Πρώτη απάντηση από
Xiaomi Hongmi Note 4 / Redmi Note 4 Dual SIM TD-LTE 64GB Compatibility in United States
Είναι για την Τ-mobile, ίσως ναι, ίσως όχι.... -
Γεια σε όλους βλέπετε κανονική την κατανάλωση? Εχω μέσα δύo Sim -
-
Η οθόνη είναι περίπου 2 ώρες άλλα έχω να το φορτώσω περίπου πανω απο 2 ημέρες. Η πιο πολύ κατανάλωση είναι από αναμονή GSM το βάζω πτήση από 20.00 έως 7.00
-
54 ώρες εκτός ρεύματος με 2 ώρες sot μια χαρά μου φαίνεται.
Και υπόλοιπο 35%. -
Ο/H Gpat έγραψε:
Μου είπε ο τύπος μέσω chat ότι το ένα κινητό που θα έχει τό sim θα έχει LTE αλλά τα άλλα δύο θα παίρνουν απ' αυτό σαν 3G.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Gpat έγραψε:
USA Sim Cards
και άλλες όπως η
USA Sim Cards
Όπου λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχει tethering option... Έχω μπερδευτεί...
Αν δεις το Tethering - Wikipedia
Λέει
On some networks, this feature is only contractually available by paying to add a tethering package to a data plan or choosing a data plan that includes tethering, such as Lycamobile MVNO.[3] This is done primarily because with a computer sharing the network connection, there may well be a substantial increase in the customer's mobile data use, for which the network may not have budgeted in their network design and pricing structures.
Some network-provided handsets have carrier-specific software that may deny the inbuilt tethering ability normally available on the handset, or only enable it if the subscriber pays an additional fee. Some operators have asked Google or any mobile producer using Android to completely remove tethering support from the operating system on certain handsets.[4] Handsets purchased SIM-free, without a network provider subsidy, are often unhindered with regards to tethering.
Άρα το ελέγχουν....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα