Εδω μία επίσημη stable δεν μπορούμε να πάρουμε και θέλουμε και 9! Ας πάρουμε official stable πρώτα και βλέπουμε.Ο/H Stavros75 έγραψε:
Ρε παιδια ισχύει αυτό που ακούγεται ότι θα πάρουμε το 9;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H agria123 έγραψε:
μια λυση βρε παιδια.... Κρίμα να μείνει εκεί το θέμα και να μην μπορέσω να ξεκλειδώσω το bootloader ....
-
-
-
Πήρε το μάτι μου σε Γερμανό, το Note 4X 32Gb στα 249€ με δώρο το Mi band 2!!
-
Και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει ένω έχω φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης για παράδειγμα ένας φάκελος από τον εξερευνητή μου τις δείχνει άμα πάω από τη συλλογή μου δείχνει ότι έχω λιγότερες ενω στον εξερευνητή υπάρχουν κανονικά. διορθώνεται
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
sorry αν είναι off topic , απλά θα ήθελα κάποιες γνώμες.. Σκέφτομαι να δωσω το nikel μου για να παρω σήμερα ενα umi plus. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε για την τραμπα αυτή.
Είχα το super για μερικές εβδομάδες. Ανεπαρκης σε όλα, ειδικά στην μπαταρία -
ήταν πολύ χαρακτηριστικό και προφητικό το πρώτο μοντέλο, με το οποίο μπήκαν δυναμικά στον χώρο....UMI ZERO, εντελώς όμως!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εντάξει με πείσατε !!
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει ένω έχω φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης για παράδειγμα ένας φάκελος από τον εξερευνητή μου τις δείχνει άμα πάω από τη συλλογή μου δείχνει ότι έχω λιγότερες ενω στον εξερευνητή υπάρχουν κανονικά. διορθώνεται
-
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Προς ενημέρωση για τα παιδιά που ψαχνού με της rom για την διαρκεια της μπαταρίας.
Εγώ μετά από χρίση δυο εβδομάδων περίπου της 8.1.10.0 stable xtrv συγκριτικά με την τελευταία xtrv dev παρατηρώ μεγάλη διαφορά με την διάρκεια..
Το SOT βγαίνει περίπου 5 ώρες και γενική διάρκεια από πλήρη φόρτιση 40 ώρες..
Αυτό π θέλω να διευκρινίσω για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι ότι η διάρκεια εξαρτάτε πάρα πολύ από την χρήση που κάνεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα