Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
-
Καλησπέρα στην κοινότητα
Επειδή είμαι έτοιμος να φλασαρο το κινητό μου είπα να ζητήσω τα φωτά σας πριν κάνω καμία πατατιά ..
Είμαι κάτοχος ενός xiaimi redmi note 4 mtk nikel dual sim 3gb ram 64gb rom miui global 8.0 stablel 8.0.4.0 mbfmidg κλειδωμένο bootloader.
Το ζητούμενο είναι να περάσω ελληνική rom ..αλλά όσο διαβάζω μπερδευωμε..
Πρώτον Παράλου που έχω πάρει οκ για ξεκλείδωμα και δεν γίνετε τίποτα κολάειστο 50 %
Όποτε πρέπει να ακόλουθης άλλα βήματα με το flash too..αλλά τι πρέπει να κάνω πρώτα ? να περάσω μια rom global delevoper 7.3.9 και μετά να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω και αν πετύχει να περάσω την global stable nikel 8.1.16 ? η κάτι άλλο?
Έχω περάσει του driver με επιτυχία του GeorgosGaggelaris and thanks…αλλά θα ήθελα κάποιος να μου εξήγηση με τρεις γραμμές τα σωστά βήματα μην κολλήσω το κινητό
Ευχαριστώ… -
Περνάς από τον updater global dev ή δεν σε αφήνει και το κάνεις με sp flashing tool.
Και ξεκλειδώνεις με αυτήν την ρομ.
Αλλά αφού θες να παραμείνεις με global Stable γιατί να ξεκλειδώσεις και δεν μένεις με αυτήν και αναβαθμίζεις όταν βγεί η επόμενη stable;
Αποφάσισε πρώτα τι θες να κάνεις να έχεις xtrv ή Official rom.
Εάν δεν θέλεις να πολύ ασχολείσαι η global dev είναι μια χαρά, μια που η xiaomi τα έκανε θάλασσα με την global Stable του nikel. -
Με update δεν μου επιτρέπει απλά θέλω να βάλω ελληνικό μενού με ότι είναι δυνατών
Θέλω την διαδικασία και τα βήματα για να βάλω επιτέλους ελληνικό μενού ευχαριστώ. -
-
Μέσα από τον browser που κινητού θα πας εδώ MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και θα πατήσεις στο πράσινο είναι η recovery rom - θα την κατεβάσεις όταν ολοκληρωθεί η λήψη με ανοιχτό το wifi θα πας στην εφαρμογή Update εκεί τέρμα πάνω δεξιά έχει τρεις τελείες πατάς και στις επιλογές τσεκάρεις το Choose package την rom θα την βρεις στον φάκελο Download την τσεκάρεις και περιμένεις να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
-
Το πρωί Γιώργο δεν δούλεψε μέσα από τον updater σε έναν συνφορουμίτη.
-
Δεν βγάζεις άκρη με τις συσκευές xiaomi @makis1024. Εδώ το Redmi3s της μικρής και ένα Redmi3 με τον τρόπο που αναφέρω έκανα μετάβαση από stable σε developer με κλειδωμένο bt.
-
-
Ποια developer globar να κατεβάσω ? και άμα την κατεβάσω να την περάσω με flasht tool ?
Να θυμίσω ότι έχω κλειδωμένη bootloader. Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα