οταν πας απο official stable σε official developer το factory reset δεν χρειαζετε να το κανεις εσυ, το κανει αυτοματαΟ/H GEORGE13 έγραψε:
δεν χρειαστηκε να κανεις διαγραφη στα data απο recovery; κ περασες ετσι απλα απο σταθερη εβδομαδοαια; Μηπως μπερδευεσαι; μου φαινεται παραξενο να μεταβεις
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Ναι επιτέλους έκανε boot και ναι έχει ελληνικό μενού … προσπάθησα έτσι για το γαμότο να ξεκλειδώσω και το bootloader αλλά τίποτα πάλι το ίδιο μήνυμα στο 50% επίσης τώρα δεν εντοπίζει ούτε το κινητό στο mi.cloud ενώ πρώτα τον εντόπιζε … λέει ότι είναι απενεργοποιημένο το find device ενώ δεν είναι … καμία ιδέα ? εννοείτε ότι μπαίνω με τους ίδιους κωδικούς…
-
μια ερώτηση αν είναι εύκολο. Αύριο παραλαμβάνω ενώ redmi note 4 3/64 για φίλο. Ποια ρομ είναι η καλύτερη ελληνικη xtrv για να περάσω; Με ενδιαφέρει κυρίως από θέμα μπαταρίας και να μην έχει τπτ κολλήματα ή άλλα bugs.
(Διάβασα καμία 5-6 σελίδες πίσω αλλά δεν έβγαλα άκρη κι είναι δύσκολο να διαβάσεις τόσες σελίδες)
Ευχαριστώ -
Θετική Απάντησηαυτα που λες τα κανουμε οτα θελουμε να παμε απο ελληνικη stable σε ελληνικη developer η σε custom rom.
οταν περναμε official rom stable σε dev χειροκινητα μεσου updater τα κανει μονο του.
και για τον bootloader ξεκλειδωμα χρειαζετε οταν θελουμε να περασουμε custom rom
=============== Μαρ 30th 2017, 2:14am ===============
@agria123 κλεισε και ξανα ανοιξε το find device και να εινα και το gps ανοιχτο
@gpapaioa εφοσον δεν ειναι δικο σου περνα stable η τελευταια dev τρωει παραπανω μπαταριαΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Πάντα μάχιμος ο Μάκης Μπράβο -
Εχω το RMN4 MTK 3/64. Του εχω περασει την global dev 7.3.9 γιατι με τις stable ειχα θεματα και υψηλη καταναλωση στην μπαταρια. Η ερωτηση μου ειναι αν με την ελληνικη rom θα δω διαφορα στην μπαταρια για να αξιζει να μπω στον κοπο με τα ξεκλειδωματα κλπ και αν η ελληνικη rom εχει αγγλικο μενου, μιας και χρησιμοποιω το μενου στα αγγλικα.
-
-
το κινητό το πήρα τώρα και φοράει global rom αλλά την 8.1.6.0 η οποία δεν υπάρχει στο site en.miui.com άρα πρέπει να είναι από αυτές που ανακλήθηκαν.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι πρόβλημα υπήρχε με αυτές τις ρομ και ανακλήθηκαν;
Πρέπει να την αλλάξω;
Αλλιώς η τελευταία xtrv stable είναι οκ να την βάλω;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Ps: διάβασα ένα τοπικ που μιλάει για τις global από 8.0.4.0 και μετα και είδα τα προβλήματα οπότε πάμε για ξεκλείδωμα και xtrv beta1 που βασίζεται στις κινεζικές ρομ. Η τελευταία είναι η xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.10.0.zip σωστά; -
αύριο θα πάρω το κινητό ποια ελληνικη Rom να του πω να βάλει με ενδιαφέρει η καλή μπαταρία και να μην έχει bugs τέλος με ενδιαφέρει οπωσδήποτε το root αυτό το κάνω εγώ ή όταν βάλει την ελληνική Rom θα έχει και root σας ρωτάω γιατί πρώτη φορά που θα πάρω Xiaomi πάντα είχα Samsung και εκεί με το odin ήταν πολύ απλά και τέλος αξίζει η μετάβαση από το Samsung note 3 που έχω τώρα στο Xiaomi redmi note 4 Ευχαριστώ
-
χάσμα γενεών!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H liam69 έγραψε:
αύριο θα πάρω το κινητό ποια ελληνικη Rom να του πω να βάλει με ενδιαφέρει η καλή μπαταρία και να μην έχει bugs τέλος με ενδιαφέρει οπωσδήποτε το root αυτό το κάνω εγώ ή όταν βάλει την ελληνική Rom θα έχει και root σας ρωτάω γιατί πρώτη φορά που θα πάρω Xiaomi πάντα είχα Samsung και εκεί με το odin ήταν πολύ απλά και τέλος αξίζει η μετάβαση από το Samsung note 3 που έχω τώρα στο Xiaomi redmi note 4 Ευχαριστώ
-
Ο/H liam69 έγραψε:
Ο/H liam69 έγραψε:
Ξεκινα απο εδω
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
Το αν αξιζει το ξερει η τσεπη σου,σαν κινητο ειναι ανωτερο το rdm4
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα