7.3.23 από τον updater, τρείς τελείες, choose update package και εάν δεν πιάσει, με sp flashing tool.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Αν δε κάνω λάθος η τελευταία είναι η 7.3.23. Από τον browser κατέβασε την και ύστερα από τον updater του κινητού πέρασε την. Δεν υπάρχει προβλημα με τον bootloader.
-
για να δοκιμάσω με uptade πάλι...
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν βγάζεις άκρη με τις συσκευές xiaomi @makis1024. Εδώ το Redmi3s της μικρής και ένα Redmi3 με τον τρόπο που αναφέρω έκανα μετάβαση από stable σε developer με κλειδωμένο bt.
-
Λοιπών την 7,3,9 δεν την περνούσε με το update αλλά την 7,3,23 την περνά τι κάνω μετά ? προσπαθώ να ξεκλειδώσω το bootloader ?
-
-
Αλήθεια θα έχει ελληνικό μενού ? … βασικά ακόμα είναι στην διαδικασία έχει γέμιση η μπάρα και έφυγε και τώρα έχει το σήμα Μ και από κάτω τρέχουν οι τελίτσες αλλά αργεί … πιστεύω να μην κολλήσει
-
δεν εχω ακουσει με κλειδωμενο να μπορεις τωρα αυτο πως γινετε εγινε να μας πουν τα παιδια που ξερουν απο την εμπειρια τους
-
Εχει ναι και εγώ το μεσημέρι που.μου ήρθε το κινητό για λογαριασμό φίλου πήγα μέσω updater από global stable σε global dev και το κινητό έχει κανονικά ελληνικό μενού
-
δεν χρειαστηκε να κανεις διαγραφη στα data απο recovery; κ περασες ετσι απλα απο σταθερη εβδομαδοαια; Μηπως μπερδευεσαι; μου φαινεται παραξενο να μεταβεις
-
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
δεν χρειαστηκε να κανεις διαγραφη στα data απο recovery; κ περασες ετσι απλα απο σταθερη εβδομαδοαια; Μηπως μπερδευεσαι; μου φαινεται παραξενο να μεταβεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα