Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
@manouras Προτείνεται να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader διότι είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να γίνει επαναφορά μιας fastboot rom σε περίπτωση σφαλμάτων ή soft-brick.
-
τον mtk αλλα δεν το χω στα χέρια μου.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!Ο/H makisfz έγραψε:
Πιο note4 έχεις με mtk η με snapdragon ανέβασε ένα screenshot
Redmi note3 pro
mi8 -
Καλύτερα βάλε Global dev που έχει ελληνικά ή stable δεν έχει και μπορείς να ξεκλειδώσεις αν θέλεις, με αυτό το οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Redmi note3 pro -
σιγουρα δεν εχει ελληνικα η stable;Ο/H makisfz έγραψε:
Καλύτερα βάλε Global dev που έχει ελληνικά ή stable δεν έχει και μπορείς να ξεκλειδώσεις αν θέλεις, με αυτό το οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Redmi note3 pro
mi8 -
-
-
-
-
Καλημέρα παίδες. Να σας ρωτήσω. Οταν συνδέσεις το τηλέφωνο στο PC, εστω και για λίγο, αναιρεί το χρόνο SOT που έχεις μέχρι εκείνη τη στιγμή λόγο της φόρτισης που παίρνει; Το σύνδεσα χθες να περάσω κάτι φώτο και το πρόσεξα. Ήταν στο 94% το τηλέφωνο οταν το σύνδεσα. Δεν το λέω σαν πρόβλημα, απλά προσπαθώ να υπολογίσω το συνολικό SOT που βγάζει.

-
@osalonikios Επείδή όντως φωτίζεται το πάνω μισό κουμπί το αριστερό και το δεξί και μάλιστα όχι καλά σήμερα που το άνοιξα καλά δεν είδα κάτι περίεργο. Και την καλωδοταινία έβγαλα και έβαλα και τις διαφάνειες τις έχω βγάλει. Ανεβάζω μια φώτο από την παλιά οθόνη μήπως μπορείς να μου δείξεις πιιο είναι το - που πρέπει να ακουμπάει στο σασί. Δεν έχει το κάτω πλακετάκιΟ/H osalonikios έγραψε:
Αν φωτίζεται στο μισό τότε δεν ακουμπάει το - στο σασί ή δεν κουμπωσε η ταινία.
Ξαναδες μήπως είχε κάποια διαφάνια κάπου που δεν ξεκόλησες.
Ευχαριστώ και χρόνια πολλά -
Η 7.4.13 για νίκελ ποτέ θα βγει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα