Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Δεν εχω βάλει τπτ, οπως το πηρα απο Κωτσοβολο εκανα μια αναβαθμιση και αυτο ηταν.
-
Α πες μας έτσι. Infoquest, δηλαδή; Μην του πειράζεις καθόλου την ρομ. Μπορεί να χάσεις την εγγύηση της Infoquest.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Α πες μας έτσι. Infoquest, δηλαδή; Μην του πειράζεις καθόλου την ρομ. Μπορεί να χάσεις την εγγύηση της Infoquest.
-
Πήρα ενα κινητό και αν είναι να του αλλαξω τα μάτια για να δουλευουν 2 βασικα πράγματα αστο. Ποσο πιανει μεταχειρισμένο αυτο? 1.5 μηνα το εχω, τουλάχιστον να παρω κανα φραγκο πίσω τωρα που ειναι νωρις
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
-
Ο/H traganeus έγραψε:
Πήρα ενα κινητό και αν είναι να του αλλαξω τα μάτια για να δουλευουν 2 βασικα πράγματα αστο. Ποσο πιανει μεταχειρισμένο αυτο? 1.5 μηνα το εχω, τουλάχιστον να παρω κανα φραγκο πίσω τωρα που ειναι νωρις
Όπως λέει ένας σοφός του φόρουμ το ψάρι, η γυναίκα και το xiaomi θέλουν χέρι.
Αν δεν θέλεις να βάλεις μια Rom στο τηλέφωνο για να στρώσει δώστο.
Even dead i will fight. -
Σωστός ο Σαλονικιός!
-
-
Ο/H traganeus έγραψε:
Ποια rom ειναι η πιο κατάλληλη και χωρίς προβλήματα?
-
Ο/H traganeus έγραψε:
2 θέματα εχω. Θελω αρχικα να βαλω καρφι μονο gsm στην 1η sim. To εχω κανει απο το μενου *#*#4636#*#* αλλα μολις γινει επανεκκίνηση χάνεται. Θελω μονιμα αε gsm γτ δεν πιανει καλα και αν χαθει το σήμα την ωρα που μιλαω μου κολλαει εντελως το κινητο και πρεπει να κανω επανεκκίνηση.
2ο ειναι οτι ατην εφαρμογή του messenger fb μοθ απενεργοποιει συχνα την επιλογη για να φαίνονται οι εικονες αυτων που σου στέλνουν μήνυμα. Πως γίνεται να κλειδώσει και αυτο ρε παιδια? Αγανάκτηση ειναι τελικα αυτο το κινητο
-
Δεν έχει τέτοια επιλογή.... Στην τελευταία το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επιλέξω ποιας εταιρείας το δίκτυο θα εχω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα