Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
ο μονος λογος που ηθελα να αλλαξω ειναι για να εχω αυτοματα τις ενημερωσεις οχι για καποιον αλλον λογο , ειμαι
απολυτα ικανοποιημενος με την αποδοση του κινητο
=============== Ιουν 14th 2017, 1:38pm ===============
@ George Kaggelaris -
@asx1980
Μπορείς να περάσεις μια global με sp flash και καθάρισες , θα έχεις αυτόματες αναβαθμίσεις ...
Βέβαια χάνεις όλα τα οφέλη για να πάρεις μια αυτόματη αναβάθμιση , αλλά εφόσον είσαι ξεκλειδωτος μπορείς να κάνεις όπως θες .. θα δεις τη διαφορά στην απόδοση μόνος σου μετά από δύο τρεις αναβαθμίσεις της official ..
Οι VIP παίρνουν mail για τις αναβαθμίσεις και πιθανώς μετά από κάποιο διάστημα οι VIP να παίρνουν και OTA , προς το παρόν θα ολοκληρωθεί το aroma και θα δούμε και τα υπόλοιπα αργότερα.. -
μα Γιώργο, έχει την τελευταία rom, μια χαρά ενημερωμένος είναι...
πόσο δύσκολο είναι να μάθει να κατεβάζει την καινούρια εβδομαδιαία, εάν θέλει να αναβαθμίζει κάθε βδομάδα φυσικά και να την περνάει σε ένα 10-λεπτο μέσα από το twrp?
Εγώ πλέον αναβαθμίζω κάθε μήνα ή δεύτερο μήνα και αν....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο σε βλέπω για μπάνια σύντομα.......όμως.
-
Εσύ φοβάσαι μη γίνεις διπύρηνος.:P
Even dead i will fight. -
Καλημερα παιδια. Ηθελα να κανω μια ερωτηση. Αν εχει απαντηθει ζητω συγνωμη. Γιατι (αν οχι) δεν μπορει καποιος να περασει την ρομ του note 4x στο νικελ απ την στιγμη που εχουν το ιδιο hardware? Μπορει να ρωταω βλακεια αλλα δεν το καταλαβαινω. (Μιλαω για την επισημη global )
-
Γιατι δεν έχουν το ίδιο hardware.
Διαφέρουν και σε μοντεμ και το βασικότερο σε επεξεργαστή.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Γιατι δεν έχουν το ίδιο hardware.
Διαφέρουν και σε μοντεμ και το βασικότερο σε επεξεργαστή.
-
-
Ο/H insideman75 έγραψε:
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Απ οτι ηξερα και το χ και το νικελ εχουν χ20 στα 2.1 , για το θεμα του μοντεμ οχι δεν το ηξερα.. Μαλλον εκανα λαθος
-
Καλημερα παιδια
θα ηθελα να κανω μια γενικη ερωτηση , ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη ρομ σε αποδοση ?
σας ευχαριστω πολυ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα