Δεν λέει απολύτως τίποτε αυτό. Που χάνεις μπαταρία, όταν είναι ενεργό το τηλέφωνο ή στην αδράνεια ? Μπορείς να βάλεις φωτογραφίες από τα στατιστικά της μπαταρίας (εφαρμογές, υλικό, Screen On Time και γράφημα/χρονοδιάγραμμα), για να δούμε τι γίνεται ?Ο/H StavAttack έγραψε:
Guys πέρασα την 8.5.2.0 την ελληνική και έχω τρελό battery drain... Γνωρίζετε;
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Αυτα εδω ειναι φιλε...Χωρις σιμ,το αφησα απο το πρωι μεχρι λιγο πριν....Εφτιαξα το deep sleep,αλλα παλι
-
-
Η τελευταία xtrv είναι εξαιρετική κ ειδικά σε θέμα μπαταρίας....
Σωστή η παρατήρηση Μάκη, δείχνει να ειναι μονίμως ανοιχτή η οθόνη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χρόνος ενεργοποίησης οθόνης μου δείχνει ένα 40λεπτο,και στην αδράνεια 11.μιση ώρες
-
Είναι drain...
Ρίξε μιά ματιά μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που προκαλεί το drain
Δεν κάνεις ένα calibration στην μπαταρία..δεν χάνεις κάτι.
Manual battery calibration.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Φιλε μήπως φταίει που δεν έχω σιμ μέσα;
1ον: πως ξέρω ποια εφαρμογη το προκαλεί
2ον: Σε τι βοηθάει το calibration; -
Δυστυχώς όπως το φανταζόμουν δεν βγαίνει συμπέρασμα από αυτές τις φωτογραφίες. Επόμενο βήμα, εγκατάσταση Gsam Battery Monitor από το Play Store. Αφού το εγκαταστήσεις, από την κεντρική οθόνη της εφαρμογής, θα πας κάτω δεξιά στις 3 τελείες -> More -> Enable More Stats. Αν έχεις root πρόσβαση στη συσκευή, πατάς grant root access και τέλειωσες.
Αν ΔΕΝ δεν έχεις root πρόσβαση θα πατήσεις No root? Show me How. Θα κατεβάσεις τα command line tools από το link που σου δίνει η εφαρμογή και θα τα εγκαταστήσεις στο PC σου. Μετά θα πατήσεις : OK' I've got ADB installed! Ακολουθείς τις οδηγίες κατά γράμμα. Ενεργοποιείς USB debugging (πάτα πάνω στο link του USB debugging στο μήνυμα για να δεις από που γίνεται αυτό), συνδέεις το κινητό στο PC μέσω USB. Θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει σωστούς οδηγούς ώστε στη Διαχείριση συσκευών, να είναι εγκατεστημένος και ενεργός ο οδηγός: Android Composite ADB Interface. Τρέχεις την εντολή που σου δίνει το πρόγραμμα από γραμμή εντολών στο PC, στον ίδιο φάκελο που εγκαταστάθηκαν τα εργαλεία σου από πριν (αν σου βγει κάποια ειδοποίηση στο κινητό να επιτρέψεις τη σύνδεση επέτρεψέ την). Πατάς Ok, ADB is active. Τέλος γράφεις την επόμενη εντολή που σου βγάζει στην ίδια γραμμή εντολών και θα δεις ότι η συμπεριφορά και η αρχική οθόνη του Gsam θα αλλάξει ελαφρώς. Αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να δεις σωστά στο App Usage τα wakelocks των εφαρμογών, που συνήθως συμβάλουν στο battery drain.
Φόρτισε το κινητό full, και άστο 1 ώρα με κλειστή οθόνη και μετά βάλε εδώ εικόνα από το Gsam και τις υποκατηγορίες αυτού. Για τις υποκατηγορίες, από την κεντρική οθόνη της εφαρμογής, θα πατήσεις τα βελάκια δίπλα από screen, phone radio, held awake και app usage. Χρειαζόμαστε φώτο για κάθε μια οθόνη που θα εμφανιστεί. Αν οφείλεται σε εφαρμογή το πρόβλημα, θα φανεί εκεί και πιθανό να μπορέσουμε να το διορθώσουμε. Διαφορετικά είναι είτε θέμα ROM, είτε ενδεχομένως και hardware. -
Εαν θυμασαι την τελευταια εφαρμογη που εβαλες κ αφαιρεσαι μια μια προς τα μπροστα αν ειναι αυτο δυνατον για να δεις
-
Είμαι root,οπότε δοκιμάζω αυτό...Μόνο δίνω άδεια root δηλαδή στην εφαρμογή? Παπαλα μετά; Θέμα hardware δύσκολο γιατί πριν την μαλακια που έκανα και έχασα το modem,είχα την thunder 6.9 και ξεχναγα να το φορτίσω
=============== Ιουλ 15th 2017, 11:11pm ===============
George, είχα κάνει καθάρισμα και τις εγκατέστησα από την εφαρμογή ανάκτησης,με backup σε sd -
Κανε αναβαθμιση καθαρη κ μια μια εφαρμογη κ μετα ενα σωστο backup
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα