Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορεί να έχει κολλήσει ο server... δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό της cache του browser.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
@mula
Φίλε μου , δεν πρόκειται να ξεκλειδωσεις έτσι ποτέ ..
Πιθανώς είχες κάνει αίτηση παλιότερα την οποία όμως δεν την χρησιμοποιήσεις και έληξε , μετά πλακωθηκες σε νέες αιτήσεις και αφού έδωσες τον αριθμό τηλεφώνου σου πάνω από 5 φορές , πλέον σου λέει ότι έχεις στείλει πολλά μηνύματα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@mula
Φίλε μου , δεν πρόκειται να ξεκλειδωσεις έτσι ποτέ ..
Πιθανώς είχες κάνει αίτηση παλιότερα την οποία όμως δεν την χρησιμοποιήσεις και έληξε , μετά πλακωθηκες σε νέες αιτήσεις και αφού έδωσες τον αριθμό τηλεφώνου σου πάνω από 5 φορές , πλέον σου λέει ότι έχεις στείλει πολλά μηνύματα ..
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
-
Γιώργο από ΜΜ σε nougat δεν θα κλειδώσει όπως είχαμε από την lollipop σε ΜΜ ? καλό είναι να υπάρχει ενεργεί άδεια.
-
@derveni
Η άδεια δεν μένει ενεργή για πολύ καιρό , γι'αυτό πρέπει να κάνουμε αίτηση εφόσον θέλουμε να προχωρήσουμε , αλλιώς καλύτερα να μην κάνουμε αν δεν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε άμεσα .. -
Γιώργο έχω 2 λογαριασμούς αλλά τους κρατώ ενεργούς μέσω του Ευρωπαϊκού forum, τα γνωρίζω αυτά που λες αν δεν τον ξεκλειδώσει σε 3 μήνες του αφαιρείται αλλά πρέπει να είναι και ενεργό μέλος στο Ευρωπαϊκό forum.
-
Έχω την εντύπωση ότι πλέον δεν κόβουν τις άδειες πια , ή τουλάχιστον δεν τις κόβουν στον βαθμό που τις έκοβαν , αυτό το συμπέρασμα βγάζω και με παιδιά που μιλάω και έχουν ξεκλειδώσει εδω και καιρό και δεν είναι ενεργά μέλη στο αγγλικό φόρουμ, αλλά και από τούς δικούς μου λογαριασμούς 6-7 που μόνο από τον έναν κάνω ποστ στο αγγλικό , αλλά έχουν άδεια για ξεκλείδωμα έχουν ακόμα όλοι !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα και καλώς ήρθες.
Σχετικά με τη γλώσσα, μπορείς να προσθέσεις στο πληκτρολόγιο (είτε υπολογιστή, είτε κινητού) όποιες γλώσσες θες και να γράφεις σωστά ανεξάρτητα από ποιά χώρα βρίσκεσαι.
Ως προς τη rom, αρχικά ανεβάζεις μια φωτογραφία σπό τις Ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε ποιό κινητό έχεις και μετά τη rom. -
Σε ποια χώρα του εξωτερικού έχουν ως επίσημη γλώσσα τα greekglish??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα