ψηφίζω denglish!
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
@derveni
Κι εγώ έχω αρκετά accounts στα οποία μάλιστα δεν έχω καν ούτε ένα ποστ στο miui en , με όλα τα accounts έχω ξεκλειδώσει όμως έστω και μια φορά , από τι στιγμή που ένα account ξεκλειδώσει μια φορά μετά είναι για πάντα ενεργό ..
Αν όμως κανείς account το οποίο δεν το χρησιμοποιήσεις τότε χάνεις την αίτηση και πρέπει να προχωρήσεις σε νέα αίτηση .. -
Γιώργο και ναι και όχι, στο 1 δεν ξεκλείδωσα και μετά από 3 μήνες μου αφαίρεσαν την άδεια την ξανά πήρα πίσω μετά από mail, στο δεύτερο ξεκλείδωσα και δεν αφαιρέθηκε ποτέ, βέβαια έχω ξεκλειδώσει από τότε και με τους δύο λογαριασμούς πάρα πολλά τηλέφωνα.
-
Παρήγγειλα και εγώ για την γυναίκα μου το note 4. Από skroutz. Global version. Με 2 χρόνια εγγύηση. Χρειάζεται να κάνω κάτι μόλις το παραλάβω;
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@derveni
Πήρες την άδεια που είχε ληξει με mail όπως λες .. οι ποιο πολλοί όμως ξανακάνουν αίτησεις και αφού βάλουν το τηλέφωνο τους μετά τρώνε πόρτα γιατί λέει ότι έχουν στείλει πολλά μηνύματα από τη συγκεκριμένη συσκευή .. -
Γιώργο εδώ μετράει το ο παλιός είναι αλλιώς
-
-
Ο φίλος πλέον και μέλος του forum @karakotsoglouantonis από αύριο θα μπορεί να χαίρετε την συσκευή του redmi note 4 nikel.
Σύντομο ιστορικό
Το κινητό είχε την Global official rom 8.2.1.0(MBFMIDL) και για κάποιο λόγο του έκανε συχνές επανεκκινήσεις,μην γνωρίζοντας από flash μου έστειλε μήνυμα να τον βοηθήσω, του ζήτησα να μου αποσταλεί το κινητό στην Λάρισα όπως και έκανε χτες και σήμερα το πρωί το είχα στα χέρια μου.
Προτίμησα να του περάσω την official dev, να ενημερώσω ότι το κινητό ήταν κλειδωμένο, προσπάθησα να το ξεκλειδώσω αλλά ας όψονται η 72 ώρες. το καλό με τα nikel είναι ότι μπορείς να κάνεις flash και σε κλειδωμένο bootloader λόγω ΜΤΚ.
Βλέπουμε την rom που είχε
Επόμενο βήμα να κλείσουμε την συσκευή μας και να αρχίσουμε το flash
Όπως βλέπεται επιτυχία 100%
Και μετά άρχισε να φορτώνει η rom μας και ιδού η νέα μας rom
Αφού περάσαμε πάλι τους κωδικούς του Mi Account και του gmail τέσταρα το κινητό για τυχόν προβλήματα και επανεκκινήσεις, όλα κύλισαν θαυμάσια, έκανα της αναβαθμίσεις του Google Play αλλά την αναβάθμιση που μας έβγαλε την άφησα να την κάνει ο @karakotsoglouantonis για να νιώσει λίγο από την μαγεία του flash.
Το κινητό απεστάλη το μεσημέρι στον ιδιοκτήτη του,και αύριο θα το έχει στην κατοχή του, ευχαριστώ και το φίλο μου @thanos485 που βοήθησε.
Φίλε Αντώνη το νήμα της xiaomi & MIUI Θεσσαλίας και το forum της Xiaomi-Miui.gr απέδειξαν την ανιδιοτέλεια τους σε μια εποχή που έχουν πέσει όλες οι αξίες και δη αυτές την αλληλοβοήθειας, σου ευχόμαστε να είσαι καλά από υγεία εσύ και η οικογένεια σου, και θα χαρούμε να σε δούμε στην 2η Συγκέντρωση φίλων xiaomi & MIUI Θεσσαλίας που θα κάνουμε το Φθινόπωρο.
Φιλικά
@derveni & @thanos485
-
Καλημερα σας....
Εχω κινητό nikel (redmi note 4), Εχω θέμα για μεταφορά φωτογραφια και βίντεακια στη κάρτα SD και ελπίζω να με βοηθήσετε! Μου βγάζει μνήμα "Δε επιλέχθηκε ο ριζικος κατάλογος της κάρτας SD, παρακαλώ δοκιμάστε ξανα" και "Ενεργοποιήστε πρώτα το Documents στις Ρυθμισεις > Εφαρμογές"
Τι κάνω;
Σας ευχαριστώ θερμά!
=============== Αυγ 9th 2017, 7:34am ===============
(Διορθωτικό μήνυμα)
Καλημερα σας....
Εχω κινητό nikel (redmi note 4), Εχω θέμα για μεταφορά φωτογραφιών και βίντεακια στη κάρτα SD και ελπίζω να με βοηθήσετε! Μου βγάζει μηνυμα "Δε επιλέχθηκε ο ριζικος κατάλογος της κάρτας SD, παρακαλώ δοκιμάστε ξανα" και "Ενεργοποιήστε πρώτα το Documents στις Ρυθμισεις > Εφαρμογές"
Τι κάνω;
Σας ευχαριστώ θερμά! -
-
Θετική ΑπάντησηΚαλημέρα
@derveni & @thanos485 τα λόγια είναι πολυ λιγα για να εκφρασουν την ευγνωμοσυνη μου σε εσας. Σε αυτούς τους δυσκολους καιρους είναι πολυ σημαντικο να βρισκεις ανθρωπους με μερακι να βοηθάνε εμας τους ανιδεους με την τεχνολογία. Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια είναι τα πιο σημαντικά και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε σαν λαος τοσο καλυτερα θα παμε σαν κρατος.
Για οτιδήποτε χρειαστειτε και μπορω να βοηθησω ειμαι στη διαθεσή σας.
Σας ευχαριστω για οτι κανατε και σας υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να παρευρεθω στη συναντηση του φθινοπωρου .Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Ευχαριστούμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα