Μα ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή....ενι γουει....η υπομονή είναι αρετή....Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν σου λέω γιατί λες στα μέσα Αυγούστου καλό χειμώνα...![]()
Περίμενε μέχρι Σεπτέμβριο...
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν σου λέω γιατί λες στα μέσα Αυγούστου καλό χειμώνα...
Περίμενε μέχρι Σεπτέμβριο...
-
-
-
πάλι 2 σκώληκες τον σώσανε τον καγγελιάρη...φαντάζεσαι ζημιά που θα προκαλούσε στο image του το, κατακόκκινο, -1???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Περιμένω την απάντηση του ιδίου.
-
Στην ψυχολογία του @George Kaggelaris , εδώ που τα λέμε ένα άτομο που είναι πρόθυμο να βοηθήσει οποιονδήποτε οποιαδήποτε ώρα είναι αδιανόητο να φορτώνεται dislike για πλάκα , σβήσε του σε παρακαλώ, το dislike και βάλτο στο δικό μου μύνημα ,εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε βοηθάω στον βαθμό που βοηθάει ο Γιώργος.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Στην ψυχολογία του @George Kaggelaris
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Για πλάκα το έβαλα...μετράει αρνητικά κάπου;
Anyway, δεν συντρέχει λόγος να το τραβήξουμε άλλο, προχωράμε μπροστά και συνεχίζουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον -
Κοινώς το κατάπιες Γιώργο κ το κανες γαργαρα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H John C. Kotsaridis έγραψε:
Ο/H dionyshs97 έγραψε:
Καλημέρα!μου ηρθε σημερα η ενημερωση για την nougat και την εχω περασει κανονικα να του κανω factory reset καλου κακου;
-
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος πως να βάλω το εικονίδιό micloud ως συντόμευση στην οθόνη όταν έμπαινα micloud μου εμφάνιζε την επιλογή μετά από επαναφορά ρυθμίσεων όμως δεν το εμφανίζει πια καμιά ιδέα κάποιος;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα