Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
btw με note 4x mediatek και q telecom δουλευει το 4G
φανταζομαι δε θα πιανει το ιδιο παντου οπως αλλα κινητα με b20 (800)
παντως εχω παρατηρησει οτι πολλα κινητα αλλων εταιρειων οπως sony, samsung κτλ ΔΕΝ υποστηριζουν b20 στο 4G
οποτε λεω, λιγο το κακο... -
-
Καλημέρα, έχω ένα Redmi Note 4 - MIUI Global 8.5.4.0 Σταθερή με 4,00GB RAM.
Μετά από 3 μήνες χρήσεις μου συνέβη το παρακάτω.
Σύνδεσα το κινητό μέσο usb με το pc μου ώστε να μεταφέρω φωτογραφίες.
Τις επέλεξα, έκανα αποκοπή και ενώ ξεκίνησε η 'εργασία' δεν εκτελέστηκε ποτέ.
Αποσύνδεσα το κινητό και έκανα έλεγχο αν είχα ακόμη τις φωτογραφίες (και τις είχα).
Μετά από δύο ημέρες πήγα να τις δω και ενώ μου τις άνοιξε και μόλις πήγα να ζουμάρω σε μία, τότε έκλεισε η εφαρμογή 'Συλλογή'.
Την άνοιξα ξανά και τεληκά οι φωτογραφίες που είχα προσπαθήσει να μεταφέρω, χάθηκαν.
Τώρα, κάθε φορά που το συνδέω με το pc μου, βρίσκει 'τάχα' φωτογραφίες για να τις μεταφέρει (όσες με αυτές που έχασα) αλλά δεν μπορεί γιατί είναι [κατεστραμμένες].
Δηλαδή τι μπορεί να έγινε;
Υπάρχουν κάπου στο κινητό και μπορώ να τις ανακτήσω;
Ψάχνοντας στους φακέλους του κινητού δεν βρήκα κάτι... υπάρχει τρόπος;;;;
(Το pc μου έχει windows 10)
Ευχαριστώ,
Γιάννης. -
Drivers έχεις περάσει ?? στο PC ?
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@anakondagr
Την τελευταία XTRV beta μπορείς να την περάσεις μπαίνοντας twrp λειτουργία - Wipe - τσέκαρε cache & dalvick - Reboot σε Recovery λειτουργία - Instail και κάνεις εγκατάσταση την rom. Αν παρουσιάσει προβλήματα η συσκευή μόνο τότε FR.
Γιώργο @spideman3 θέλει να πάει από dev σε stable , αναγκαστικά factory reset. -
Ο/H chdarmas έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπερα μια ερώτηση νικελακιδες
μου ηρθε μια ενημέρωση στο email για τα ΟΤΑ update λογικά το θέμα μου είναι οτι εγω εχω developer ρομ ελληνική και αυτή που μου ηήρθε είναι stable να την βάλω η θα μου έρθει dev για οτα ?
και κάτι ακόμα αν την βάλω στο κινητό πως θα την βάλω θα την κατεβάσω και απλα θα πάω στις ενημερώσεις και θα πατήσω στις τελίστες και επιλογή πακέτου ενημέρωσης η πως αλλιώς ευχαριστώ εκ τον πρότερων και θα εκτιμούσα την βοήθεια σας -
-
Ο/H valandislarisa έγραψε:
Drivers έχεις περάσει ?? στο PC ?
-
Γιάννη ότι θέλεις αν δεν βιάζεσαι την 1 Οκτωβρίου στην συνάντηση να το κάνουμε, αλλά 4 η ώρα να είσαι εκεί, γιατί μετά θα έχει κόσμο πολύ και δεν θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε, καταλαβαίνεις έτσι να βοηθήσουμε όσους μπορούμε περισσότερους, ευχαριστώ.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
@anakondagr
Την τελευταία XTRV beta μπορείς να την περάσεις μπαίνοντας twrp λειτουργία - Wipe - τσέκαρε cache & dalvick - Reboot σε Recovery λειτουργία - Instail και κάνεις εγκατάσταση την rom. Αν παρουσιάσει προβλήματα η συσκευή μόνο τότε FR.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα