Στον πίνακα είναι βρε... Δεν την βλέπεις;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌχι, αν θέλει απλά ο συνάδελφος να φύγει από την fake ROM και να πάει σε επίσημη, πήγαινε με τον "ορθόδοξο" τρόπο. Ο άλλος ισχύει αν θέλει να περάσει κάποιος απευθείας σε XTRV χωρίς να χρειαστεί πρώτα να φλασάρει μια "άχρηστη" επίσημη ROM (την οποία θα "πετάξει" ουσιαστικά όταν φλασαριστεί από πάνω της η XTRV).Ο/H tzemam έγραψε:
Δεν είχες καταλάβει λάθος, όντως ακολουθώντας τα βήματα στην αρχή έβγαλε error και η αλήθεια είναι ότι δεν άνοιγε ούτε είχε ένδειξη για φόρτιση. Τελικά μετά που το άφησα ήρεμο κανά μισάωρο και προσπαθώντας να το ανοίξω πατώντας το power μαζί με το volume up & volume down άνοιξε και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές έτσι. Μετά από αυτό και ενώ ξαναπροσπάθησα να το φλασάρω πέτυχε. Και επαναλαμβάνω ότι απλά περνούσα σε κινητό συναδέλφου μια επίσημη rom για να φύγει από την fake. Ετσι ρωτώντας ξανά γιατί θα μου ζητηθεί και σε άλλο κινητό συναδέλφου που τα αγόρασαν μαζί και απλά θέλω να περάσω μια επίσημη ρομ για να φύγουμε από την fake κάνουμε flash μια οποιαδήποτε fastboot rom ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία πρώτα. Γιατί με το ένα την γλυτώσαμε με το άλλο να το τολμήσω ή να μην ανακατευτώΕυχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός απλά στα 40 μου και κάτι προσπαθώ να γίνω ''ειδικός΄΄
Παιδιά κρατάει περισσότερο ή λιγότερο. Εγώ νομίζω ότι φεύγει γρήγοροτερα ειδικά από την 7.10.12Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Οντως με την 7.10.19 xtrv τεραστια διαφορα στην αυτονομια της μμπαταριας
έχει σαφή διαφορά με την 7.10.12 . Δες στην προηγούμενη σελίδα που ανέβασα screenshots. και την πέρασα χωρίς factory reset πάνω από την 7.10.12 κάνοντας μόνο wipe cache & dalvik. φτου-φτου είναι η καλύτερη ρομ από αυτονομία που έχω βάλει μέχρι στιγμήςΟ/H tzemam έγραψε:
Παιδιά κρατάει περισσότερο ή λιγότερο. Εγώ νομίζω ότι φεύγει γρήγοροτερα ειδικά από την 7.10.12Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Οντως με την 7.10.19 xtrv τεραστια διαφορα στην αυτονομια της μμπαταριας